JOAQUIN PHOENIX I TOM HARDY: NOVI PROJEKTI

Iako su rokovi poremećeni i datumi premijera nisu sigurna oklada novi se projekti planiraju, snimaju i…realiziraju. Tom Hardy i Joaquin Phoenix svakako su glumci čije projekte ljubitelji filma željno očekuju. GOODTALKING Vam donosi dva vrlo zanimljiva filma u kojem će Phoenix i Hardy nastupiti.

DISSAPOINTMENT BLVD.

Nakon rijetko viđene demonstracije glumačke moći u Jokeru , Joaquin Phoenix nastavlja svoju glumačku priču. Ranije si poštovani čitatelju ili poštovana čitateljice na stranicama portala Goodtalking mogli čitati o filmu Kitbag u kojem će Phoenix interpretirati Napoleona Bonapartea. Prije toga Phoenix je završio sa snimanjem drame “C’mon, c’mon” – negdje između stiže “Dissapointment Blvd” kojeg Phoenix snima za filmsku kuću A24 . A24 se proteklih godina pokazala kao utočište vrijednih, originalnih i drugačijih naslova (na listi su “LockeAmerican HoneyEx MachinaSvjetionik i mnogi, mnogi drugi). Redatelj filma je Ari Aster koji je upravo za A24 snimio filmove koji su privukli veliku pažnju – riječ je o hororima Naslijeđeno zloFestival straha .    

O datumu premijere ne zna se ništa kao i o sadržaju filma. Otkriveno je tek kako je riječ o intimnom, desetljećima dugom prikazu životne priče jednog od najvećih poduzetnika u povijesti…

Photo: Warner Bros

HAVOC

Redatelj Gareth Evans (Raid, serija Bande Londona ) nedavno je potpisao ugovor s “Netflixom”. Prethodna suradnja s “Netflixom”  (horor/triler “The Apostle”) bila je uspješna, zadovoljila je obje strane i priča je otišla korak dalje. Jedan od projekata koje bi Evans trebao raditi pod “Netflix” etiketom je akcijski triler “Havoc”. Glavnu ulogu filma trebao bi preuzeti Tom Hardy (Hardy se spominje i kao producent filma). Hardy lik je detektiv koji mora spasiti otetog sina uglednog političara. Istraga i spašavanje donose nova otkrića o mreži korupcije i povezanosti organiziranog kriminala i policije. Zaplet je, čini se,  zanimljiv i intrigantan – s nestrpljenjem se očekuju nove akcijske minijature Garetha Evansa….

Photo: Village Roadshow/Kobal/REX/Shutt

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)