TIMOTHEE CHALAMET kao BOB DYLAN ?, “THE BATMAN” – početak snimanja i još neke priče…..

Posljednjih sati stiglo je nekoliko zanimljivih filmskih vijesti. Neke su još uvijek nepotvrđene odnosno poznati glumci su u pregovorima za uloge u novim filmovima koji obećavaju. Članak Vam donosi trailer za dugoočekivane nove mutante i još neke zanimljivosti. Krenimo redom…

 

1. Christian Bale u novom “Thor” filmu?

Photo: Marvel

Pregovori su počeli – Christian Bale se vraća svijetu superjunaka. Nakon “Dark Knight” trilogije Bale bi trebao potpisati za “Marvel”. Riječ je o ulozi u filmu “Thor: Love and Thunder”. Scenarist i redatelj filma je Taika Waititi (“Jojo Rabbit”) – glavnu riječ u filmu preuzet će Natalie Portman – u filmu nastupaju Chris Hemsworth i Tessa Thompson. Koja je uloga Christiana Balea u novom filmu još uvijek nije poznato. Premijera filma najavljena je za 05.11.2021 godine.

2. “THE BATMAN” – početak snimanja

U Londonu je počelo snimanje filma “The Batman”. Nakon “Jokera” velika su očekivanja od filma – očekuje se novi pristup popularnom junaku. Redatelj filma je Matt Reeves – novi Batman je Robert Pattinson, Alfred je Andy Serkis, Catwoman Zoe Kravitz. Potvrđeni su i Jeffrey Wright (Gordon), Paul Dano (The Riddler) i Colin Farrell (The Penguin). O novom Batman filmu mogli ste čitati na ovim stranicama – ako ste propustili tekst možete pročitati OVDJE

3. THE NEW MUTANTS – novi trailer

Mutanti kakve smo gledali u X-Men filmovima vjerojatno su stvar prošlosti. “Dark Phoenix” je pokazao, “Logan” dokazao kao svijet mutanata treba nove ideje. Nove ideje stižu filmom “The New Mutants”. Premijera filma pomaknuta je za nekoliko mjeseci no čini se kako će novi mutanti biti kombinacija horora, akcije i znanstvene fantastike. Redatelj je Josh Boone (Boone je autor i skorašnje serije “Stav” prema književnom predlošku Stephena Kinga) dok u glavnim ulogama nastupaju Maisie Williams, Anya Taylor-Joy i Antonio Banderas.

4. GOING ELECTRIC – biografska priča o Bobu Dylanu

“Going Electric” naslov je biografske priče o Bobu Dylanu. Prema pisanju “Variertyja” redatelj filma je James Mangold koji već ima iskustva s biografijama pjevačkih velikana (“Hod po rubu” – Johnny Cash). U pregovorima za glavnu ulogu je Timothee Chalamet i to je sve što se, za sada zna, o ovom projektu….

Share

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)