Naslovnica (Top) liste NAJČITANIJI TEKSTOVI NA PORTALU GOODTALKING U 2019. GODINI

NAJČITANIJI TEKSTOVI NA PORTALU GOODTALKING U 2019. GODINI

535
0
Photo: Universal Pictures

U prvom danu 2020. godine GOODTAKLING Vam donosi pregled najčitanijih tekstova na blogu (do 10.11) i portalu (od 10.11). Pregled je podijeljen na tri poglavlja – filmovi, serije i ostalo. Riječ je o nekoliko izabranih tekstova – ako ste nešto propustili evo prilike da pročitate ili se podsjetite na najčitanije tekstove portala….

1. SERIJE:

“Igra prijestolja” – GOODTALKING recenziju možete pročitati OVDJE

“Obitelj Soprano” – recenzija OVDJE

“Mindhunter”:sezona 2 – recenzija OVDJE 

“Stranger Things”: sezona 3 – recenzija OVDJE

Na vrhu čitanosti kada su serije u pitanju dvije su HBO, dvije Netflix serije. S obzirom na posljednju sezonu nije čudno kako je najčitaniji tekst o “Igri prijestolja”. Međutim tekst o “Obitelji Soprano” potvrđuje kako za neke serije interes postoji i godinama nakon što su završile. Kada je “Netflix” u pitanju iznenađenja nema – najveći interes bio je za nove sezone dobro poznatih i uspješnih serija (“Mindhunter”, “Stranger Things”).

2. FILMOVI

“Bilo jednom u Hollywoodu” – GOODTALKING recenziju možete pročitati OVDJE

“Mi” – recenzija OVDJE

“Joker” – recenzija OVDJE

“Godzilla II: Kralj zvijeri” – recenzija OVDJE

“Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera” – recenzija OVDJE

“Kako se zovem: Muhammad Ali” – recenzija OVDJE

“Joker” i “Bilo jednom u Hollywoodu” nisu (pre)veliko iznenađenje – riječ je o filmovima koji su izazvali veliku pažnju ljubitelja filma. Novi film Jordana Peelea također je, očekivano, u vrhu čitanosti – “Uspon Skywalkera” pojavio se tek krajem godina, ali je riječ o jednoj od recenzija koja se najviše komentirala. Iznenađenje je da na listi nema niti jednog “Marvel” superjunačkog filma, ali je veliku čitanost postigao tekst o Godzilli i ostalim čudovištima. Među najčitanije tekstove ušuljao se i onaj o dokumentarnom filmu “Kako se zovem: Muhammad Ali” – sjajna dokumentarna priča o najvećem boksaču u povijesti plemenite vještine.

 

3. LISTE, PREPORUKE i ostali tekstovi…

U kategoriji ostalo najveću čitanost postiglo je pet tekstova. GOODTALKING lista najboljih filmova 2018. godine na prvom je mjestu – iza nje nalazi se tekst o filmskoj kući “A24” kao i “GOODTALKING početak” objavljen u povodu početka rada portala. Izvrsnu čitanost imao je i GOODTALKING izbor “10 za 10” (deset filmova koji zaslužuju maksimalnu ocjenu) kao i prvi dio liste najboljih serija desetljeća.

NAJBOLJI FILMOVI 2018 GODINE

A24 – oznaka za drugačije filmove

GOODTALKING: POČETAK – od Doma kulture preko videoteke do internetskog portala

DESET ZA 10

NAJBOLJE SERIJE DESETLJEĆA (1 dio)

Ovo je bio tek mali dio tekstova koje možete čitati na portalu. Podsjetnik ako ste nešto propustili – idemo dalje nek nam je sretna i vesela filmska i serijska 2020. godina.

 

Prethodni članakRECENZIJA: VITA & VIRGINIA
Sljedeći članakBRAD PITT: 10 ODABRANIH
Filmofil i serijofil, bivši videotekar koji je pogledao tisuće filmova. Puni krug filmofilstva koji je počeo u lokalnom Domu kulture, nastavio se u gradskim kino dvoranama i videotekama zatvoren je nastankom portala Goodtalking kao i osnivanjem Udruge Filmofil (postoje i Goodtalking grupa te stranica na istoj društvenoj mreži) gdje svakodnevno sa suradnicima piše o filmovima i serijama. Bez žutila, prepisivanja i clickbait naslova bez sadržaja. Goodtalking je postalo i ostalo najbolje mjesto za sve ljubitelje filma i serija - potvrdili korisnici.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime