TOP 10 U AMERIČKIM KINIMA

Pixarov “Izvrnuto obrnuto 2” i dalje je najgledaniji film u američkim i svjetskim kinima. Odlični komercijalni rezultati filma nastavljeni su i proteklog vikenda – ukupna zarada filma trenutno iznosi 724 milijuna dolara. Naravno, “Izvrnuto obrnuto 2” i dalje je na prvom mjestu…

U odnosu na prošli vikend četiri su noviteta u top 10 – na trećem je mjestu kriminalistička drama “Bajkeri” redatelja i scenarista Jeffa Nicholsa (MudLoving…) koja je u prvom vikendu prikazivanja zaradila nešto više od 13 milijuna dolara. S obzirom na ekipu filma (Tom Hardy, Austin Butler, Michael Shannon, Norman Reedus, Jodie Comer…) rezultati ispod očekivanja – dovoljni za treće mjesto.

Russell Crowe je u potrazi za Nečastivim – horor “Egzorcizam” zaradio je nešto manje od četiri milijuna dolara (sedmo mjesto) dok je akcijska komedija “Thelma” na osmom mjestu (zarada filma iznosi 2.2 milijuna dolara).

Četvrti novitet je glazbeni “GHOST: Rite Here Rite Now” – ukupna zarada filma iznosi 4.7 milijuna dolara – dovoljno za deseto mjesto.

Novi film iz serijala “Planet majmuna” nakon sedam tjedana i dalje drži visoko peto mjesto (ukupna zarada iznosi 381 milijun dolara) dok je “Furiosa” ispala iz top deset i ukupna zarada trenutno iznosi razočaravajućih 168 milijuna dolara…

 

TOP 10:

 

  1. Izvrnuto obrnuto 2
  2. Zločesti dečki: Sve ili ništa
  3. Bajkeri
  4. Garfield
  5. PLANET MAJMUNA: NOVO KRALJEVSTVO
  6. Imaginarni prijatelji
  7. Egzorcizam
  8. Thelma
  9. PROMATRAČI
  10. GHOST: Rite Here Rite Now