NAJAVA: THE LORD OF THE RINGS: THE RINGS OF POWER

Dugoočekivana i dugo, dugo najavljivanja serija “Gospodar prstenova” dobila je naslov – The Rings of Power ime je najskuplje serije u povijest za koju je Amazon najavio trajanje od (barem) pet sezona… Pred Vama su traileri serije koji izgledaju…ma uvjerite se i sami….

 

“The Rings of Power” je projekt od kojeg se puno očekuje – riječ je o najiščekivanijoj premijeri godine. Procjenjuje se kako će čitav projekt koštati više od milijardu dolara (samo za otkup prava “Amazon” je platio 250 milijuna dolara – planiranih pet sezona koštat će između 700 i 800 milijuna). Snimanje je počelo u veljači prošle godine na istim lokacijama gdje se snimala i filmska trilogija (Novi Zeland), ali je zbog pandemije prekinuto u ožujku i nastavljeno u rujnu. Radnja serije vraća nas tisuće godina prije događaja u filmskoj trilogiji. Kao autori serije u prvom su planu malo poznati dvojac Patrick McKay i John D.Payne – glumačku ekipu predvodi Peter Mullan. Prva sezona ima osam epizoda – uvodne dvije režira J.A. Bayona poznat po filmovima Nemoguće i Sedam minuta nakon ponoći . Sve navedeno garantira spektakl čiji prvi čin gledamo u 2022. godini. Premijera je najavljena za 02.09….

Podsjetnik – “Amazon” je kupnjom “MGM” filmskoj studija znatno pojačao svoju streaming tržišnu poziciju (“MGM” ima arhivu od 4000 filmova u kojoj se nalazi, između ostalih, James Bond serijal)…

 

 

 

Foto: Amazon

 

 

 

 

Foto: Amazon

 

 

 

 

 

 

Foto: Amazon

 

 

 

 

Foto: Amazon

 

Foto: Amazon

 

 

Foto: Amazon

Foto: Amazon

 

Foto: Amazon

Foto: Amazon

Foto: Amazon

 

 

 

Share

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)