Blitz-Cinestar dvorane otvaraju vrata 20. kolovoza !!!

Pet mjeseci prošlo je od posljednje kino predstave – 19.03. zatvorene su kino dvorane. U međuvremenu je prošao lockout, većina je djelatnosti ponovo u funkciji. Kino dvorane ostale su među posljednjima, ali pauza od pet mjeseci konačno je završila. Blitz Cinestar otvara dvorane, ali uz nove uvjete prilagođene današnjim uvjetima odnosno pandemiji koronavirusom…

Želimo se zahvaliti Stožeru civilne zaštite Republike Hrvatske, Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo i Ministarstvu kulture i medija RH na potpori i razumijevanju za cijelog trajanja ove krize. Vrijeme od zatvaranja do ponovnog otvaranja kina iskoristili smo za planiranje i provođenje svih potrebnih mjera usmjerenih na zaštitu zdravlja zaposlenika i posjetitelja kina. Pripremili smo kino dvorane za novi prijem posjetitelja, proveli smo dezinfekciju, uspostavili nove higijenske standarde i njihovo održavanje te upoznali zaposlenike sa zaštitnim procedurama i postupcima, tako da otvaranje dočekujemo posve spremni. Svi smo željni zabave, ali moramo ostati odgovorni, zdravlje i sigurnost posjetitelja kao i naših zaposlenih nam je prioritet” – izjavila je povodom otvorenja Jadranka Islamović, izvršna direktorica i članica uprave Blitz-CineStara.

Kako će izgledati novo normalno u kino dvoranama?

Kapacitet dvorana je ograničen – on-line sustav prodaje ulaznica i blagajne automatski će blokirati prodaju jednog sjedala između dvije različite grupe gledatelja. Na taj način posjetitelji koji žele i kupuju ulaznice zajedno, moći i sjediti zajedno, ali će od prvih susjeda biti odvojeni praznim sjedalom lijevo i desno. Kako bi se smanjio broj potencijalnih posjetitelja u predvorju vremenski razmak između početaka i završetaka filmova bit će duži – u predvorju je preporuka fizičke distance od 1.5 metra.

Novost je mogućnost kupnje hrane i pića on line, istovremeno s kino ulaznicama.Menije kupljene on line, posjetitelji će moći preuzeti na blagajni prije filma.

U prvim tjednima gledat ćemo:

20.08:

Bijesan” (Unhinged) – psihološki triler u kojem nastupa Russell Crowe (Goodtalking najavu filma možete pročitati OVDJE

Još uvijek vjerujem” (I Still Believe) – glazbeno- ljubavna priča

“Naprijed” (Onward) – animirana atrakcija za najmlađe i one malo manje mlade

 

Od 27.08:

Tenet” – dugoočekivani, novi film Christophera Nolana (najavu možete pročitati OVDJE

03.09:

“Mulan” – igrana verzija poznatog animiranog filma.

Antebellum” – horor-triler

10.09:

Poslije svega: Sudar“ (After We Collided) – romantična drama

“Ubojice s razglednice“ (Postcard Killings) – kriminalistički, redatelj Danis Tanović, uloge: Famke Jensen, Jeffrey Dean Morgan

Scooby Doo” – animirani

Tjedan dana prije premijere “Teneta” obožavatelji će moći uživati u globalnom eventu obilježavanja desete godišnjice od prikazivanja Nolanovog filma „Početak“ (Inception).

Share

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)