Naslovnica Aktualno PRVI POGLED: BIJESAN

PRVI POGLED: BIJESAN

820
2
Photo: Screenshot

Nakon kratkotrajnog izleta u svijet serija (vrlo dobra intepretaciji Rogera Ailesa u seriji Najjači glas ) Russell Crowe vraća se filmu. Tri su najavljena projekta u kojima glumac nastupa – triler “The Georgetown Project”, kriminalistička drama “American Son” te “Bijesan” – triler koji bi mogli gledati ubrzo nakon otvaranja kino dvorana.

Poput Michaela Douglasa i “Dana ludila” ključni detalj za zaplet u filmu “Bijesan” je gužva u prometu. Douglas je izašao iz automobila i krenuo kući – kod Crowea je situacija drugačija. Lik kojeg Crowe interpretira (jednostavnog imena “The Man”) doći će u verbalni sukob s Rachel. Banalni i uobičajeni prometni susret pretvara se u noćnu moru za Rachel i njenog sina. Ona se odbila ispričati i ubrzo će shvatiti kako “The Man” nije tek jedan od vozača već čovjek na rubu….

Redatelj filma je Derrick Borte (“Obitelj Jones”, “American Dreamer”). Uz Crowea u filmu nastupaju i Caren Pistorius, Jimmi Simpson te Gabriel Bateman. Datum premijere je, za sada, 10.07, ali s obzirom na situaciju moguća je odgoda. Kako god bilo “Bijesan” će biti jedan od prvih filmova na programu kino dvorana nakon duge pauze…

GOODTALKING recenziju filma možete pročitati OVDJE

2 KOMENTARI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime