Naslovnica Aktualno PRVI POGLED: AVA

PRVI POGLED: AVA

1169
0
Photo: Screenshot

InterstellarMiss Sloane ,Velika igraOno: Drugo poglavlje… neki su od filmova zbog kojih je Jessica Chastain postala jedna od najtraženijih i najpopularnijih glumica mlađe generacije. Najavljeno je osam projekata u kojima će glumica nastupiti u mjesecima i godinama koje dolaze. Prvi kojeg bi trebali gledati (premijera je najavljena za 25.08) je “Ava”.

Glavna junakinja filma je, pogađate, Ava. Ona je vrhunska profesionalka, plaćeni ubojica. Nakon što posljednji zadatak izmakne kontroli Ava otkriva kako je postala meta – lovac koji postaje lovina.

Prvo ime projekta bilo je “Eve” – iz nekog razloga je “Eve” je postala “Ava”. Također, prvi izbor za redatelje bio je Matthew Newton koji je odustao – redatelj filma je Tate Taylor (“Tajni život kućnih pomoćnica”, “Djevojka u vlaku ). Ono što je najvažnije i najzanimljivije kada je “Ava” u pitanju – riječ je o prvoj, pravoj akcijskoj ulozi Jessice Chastain. S obzirom na trailer glumica se prilično dobro snašla na akcijskom terenu.

Uz Chastain u filmu nastupaju John Malkovich, Colin Farrell, Geena Davis i Joan Chen i Common….

GOODTALKING recenziju filma možete pročitati OVDJE

 

Prethodni članakIN MEMORIAM: JOEL SCHUMACHER
Sljedeći članakRECENZIJA: ŽICA – sezona treća: Pad Stringer Bella
Filmofil i serijofil, bivši videotekar koji je pogledao tisuće filmova. Puni krug filmofilstva koji je počeo u lokalnom Domu kulture, nastavio se u gradskim kino dvoranama i videotekama zatvoren je nastankom portala Goodtalking kao i osnivanjem Udruge Filmofil (postoje i Goodtalking grupa te stranica na istoj društvenoj mreži) gdje svakodnevno sa suradnicima piše o filmovima i serijama. Bez žutila, prepisivanja i clickbait naslova bez sadržaja. Goodtalking je postalo i ostalo najbolje mjesto za sve ljubitelje filma i serija - potvrdili korisnici.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime