TOP 10 U AMERIČKIM KINIMA

Novi tjedan, ali stari broj jedan na top listi filmova s najvećom zaradom na američkim kino blagajnama. Prvo mjesto i dalje drži “Kung Fu Panda 4” – ukupna zarada filma trenutno iznosi nešto više od 176 milijuna dolara.

Na drugom je mjestu također je isti film kao i prošlog vikenda – ukupna zarada “Dine II” na svjetskim kino blagajnama nakon tri tjedna prikazivanja iznosi 494 milijuna dolara (prvi je film zaradio nešto manje od 435 milijuna).

U odnosu na prošli tjedan tri su noviteta u top 10. Na trećem je mjestu pustolovna drama “Izazov života” (originalan naziv filma glasi “Arthur the King”) u kojem glumačku ekipu predvodi Mark Wahlberg. Film je u prvom vikendu prikazivanja ostvario zaradu od 7.5 milijuna dolara.

Drugi je novitet “Jedan život” (film je u domaćim kinima premijerno prikazan prije nekoliko tjedana) – glavni je glumački adut filma Anthony Hopkins. U prvom vikendu prikazivanja filma je u američkim kinima zaradio nešto više od 1.7 milijuna dolara – ukupna zarada filma iznosi više od 30 milijuna.

Treći je novitet komedija s dodatkom fantastike pod imenom “The American Society of Magical Negroes” – film je u prvom vikendu prikazivanja zaradio 1.25 milijuna dolara. Dovoljno za deveto mjesto.

U top deset se probio i akcijski krimić “Love, Lies Bleeding” (Kristen Stewart i Ed Harris) – skok s 21 na šesto mjesto prati zarada od 2.7 milijuna dolara.

 

 

TOP 10: 

 

  1. Kung Fu Pand 4
  2. DINA: DRUGI DIO
  3. Izazov života (Arthur the King)
  4. Imaginarni
  5. Majka Cabrini
  6. Love Lies Bleeding
  7. BOB MARLEY: ONE LOVE
  8. Jedan život
  9. The American Society of Magical Negroes
  10. Ordinary Angels