TOP 10 U AMERIČKIM KINIMA

Novi tjedan, novi broj jedan na top listi filmova s najvećom zaradom u američkim kinima. Na vrhu je novitet u top 10 – kombinacija horora i trilera “Five Night’s at Freddy’s” u prvom je vikendu prikazivanja ostvario zaradu na američkim kino blagajnama u iznosu od 78 milijuna dolara (ukupna zarada na svjetskim kino blagajnama trenutno je veća od 130 milijuna)

“Five Night’s at Freddy’s” nije jedini novitet u top 10 – na četvrtom je mjestu dokumentarni film “After Death” koji je u prvom vikendu prikazivanja zaradio nešto više od pet milijuna dolara. Treći novitet je akcijska komedija “Operativac” (Freelance) koja je zaradila tek nešto više od dva milijuna dolara u prvom vikendu prikazivanja. Za film u kojem nastupaju Christian Slater, John Cena i Alison Brie očekivalo se više od sedmog mjesta.

 

Taylor Swift i njezina kino atrakcija “The Eras Tour” trenutno je na drugom mjestu (više od 200 milijuna dolara zarade u svjetskoj distribuciji) dok je novi film Martina Scorsesea “Ubojice cvjetnog mjeseca” na trećem mjestu s ukupnom zaradom na svjetskim kino blagajnama većom od 84 milijuna dolara…

 

TOP 10:

 

  1. Five Night’s at Freddy’s
  2. Taylor Swift: The Eras Tour
  3. UBOJICE CVJETNOG MJESECA
  4. After Death
  5. Istjerivač đavola: Vjernik
  6. Psići u ophodnji: Moćan film
  7. Operativac
  8. Predbožićna noćna mora
  9. Slagalica strave X
  10. KREATOR

 

Share