TOP 10 U AMERIČKIM KINIMA

Novi tjedan, ali stari broj jedan na top listi filmova s najvećom zaradom na američkim kino blagajnama. “Čuvari galaksije 3” i dalje drže vrh – unatoč padu gledanosti od skoro 50 posto u odnosu na prošli vikend (točnije 48.9) film je u američkim kinima zaradio više 60 milijuna dolara. Ukupna zarada filma u svjetskoj distribuciji trenutno iznosi više od 475 milijuna dolara.

U odnosu na prošli vikend dva su noviteta u top 10 – na trećem je mjestu “Klub zadovoljnih žena 2: Novo poglavlje”. Film redatelja Billa Holdermana (glavne uloge: Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Don Johnson, Andy Garcia) u prvom je vikendu prikazivanja ostvario zaradu od 6.5 milijuna dolara (ukupna zarada u svjetskim kinima nešto je manja od 10 milijuna).

Na šestom je mjestu novi film Roberta Rodrigueza (“Desperado”, “Sin City”, “Od sumraka do zore”…) – “Hypnotic” (glumačku ekipu predvode Ben Affleck, Alicia Braga i William Fichtner) je u prvom vikendu prikazivanja zaradio 2.3 milijuna dolara.

“Super Mario Bros Film” i dalje drži visoko drugo mjesto (trenutna zarada filma veća je od 1.2 milijarde dolara) dok je “Dungeons & Dragons” prebacio zaradu od 200 milijuna dolara….

 

TOP 10:

 

  1. ČUVARI GALAKSIJE 3
  2. SUPER MARIO BROS. FILM
  3. Klub zadovoljnih žena 2: Novo poglavlje
  4. Zla smrt: Buđenje
  5. Are You There God? It’Me Margaret
  6. HYPNOTIC
  7. JOHN WICK 4
  8. Love Again 
  9. AIR
  10. DUNGEONS & DRAGONS: ČAST LOPOVA

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)