NAJAVA: ANDOR

 

GOODTALKING RECENZIJU UVODNIH EPIZODA SERIJE PROČITAJTE OVDJE

Ove godine navršava se desetljeće od sklapanja jednog od najvećeg posla u povijesti sedme umjetnosti. Godine 2012. George Lucas prodao je prava na događaje i protagoniste iz udaljene galaksije “Disneyju” (cijena: više od 4 milijarde dolara) i počela je nova era za “Zvjezdane ratove”.

Očekivano, “Disney” je u desetak godina izbacio veliki broj filmova, ali i serija iz udaljene galaksije. Reakcije na snimljeno bile su različite – ovisno od filma i serije, ali dojam je kako su obožavatelji “Star Wars” priča najzadovoljniji serijom The Mandalorian i filmom Rogue One: Priča iz Ratova Zvijezda . “Rogue One” je zapravo prednastavak “Nove nade” u kojem smo saznali tko je ukrao planove za izgradnju “Zvijezde smrti” uništenu u Novoj Nadi. Za nešto manje od dva mjeseca stiže i prednastavak prednastavka – serija “Andor” koja prati događaje prije onih u “Rogue One”.

Kako i naslov sugerira glavni protagonist serije je Cassian Andor (uz Jyn Erso glavni lik filma “Rogue: One”) – radnja serije prati borbu između Imperija i Pobunjenika, vrijeme u kojem Andor postaje jedan od najvećih boraca protiv mračne strane...

Glumačku ekipu predvode Diego Luna, Forest Whitaker, Stellan Skarsgard, Genevieve O’Reilly i Alex Ferns. Autor serije je Tony Gilroy redatelj filmova “Michael Clayton” i “Bourneovo naslijeđe”.

Datum početka prikazivanja serije je 21.09. kada izlaze tri epizode – nakon toga slijedi nova epizoda svaki tjedan sve do posljednje, dvanaeste epizode prve sezone (23.11)….

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)