NAJAVA: SHE HULK: ATTORNEY AT LAW

Iako je tri tjedna do trenutka kada će “Disney plus” streaming servis postati dostupan u Hrvatskoj (i susjednim državama – točan datum je 14.06), ali informacije o platformi dolaze na kapaljku. Poznato je kako će cijena mjesečne pretplate iznositi 7.99 eura (79.90 za godinu dana), ali nije poznata ponuda, ne zna se hoće li usluga biti lokalizirana (prijevodi odnosno titlovi)… Informacija o platformi na domaćem tržištu je malo, ali “Disney” nastavlja s najavama novih serija – nakon najava za seriju  OBI-WAN KENOBI (prva epizoda izlazi za nekoliko dana) stigao je prvi trailer za novu “Marvel” seriju – ženska verzija Hulka stiže 17.08.2022 godine…

Radnja serije prati Jennifer Walters, tridesetogodišnju odvjetnicu koja pokušava uskladiti privatni život i odvjetničku karijeru. Njen život se mijenja kada dobije transfuziju krvi i postane superjunakinja, ženska verzija Hulka. Krv je dobila od rođaka –  njegovo ime je Bruce Banner poznat kao…Hulk.

 

 

Nova superjunačka serija okupila je vrlo zanimljivu ekipu – Jennifer Walters je Tatiana Maslany koja je oduševila nastupom u seriji “Orphan Black”. Bruce Banner je, a tko drugi, nego Mark Ruffalo . Sudeći prema traileru važna figura serije je i Emil Blonsky odnosno The Abomination (pojavio se u “Nevjerojatnom Hulku”) u interpretaciji Tima Rotha. Autorica šest epizoda serije je Jessica Gao….

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)