THE BATMAN: SCENA KOJA NEDOSTAJE…

Upozorenje – rečenice u tekstu otkrivaju detalje o radnji filma “The Batman”.

Nema nikakve sumnje kako je novi film o Batmanu ispunio komercijalna i kreativna očekivanja. Trosatna superjunačka priča redatelja Matta Reevesa i dalje je najgledaniji film u američkim kinima – zarada je, na svjetskim kino blagajnama, prebacila 600 milijuna dolara. Robert Pattinson se pokazao kao pravi izbor za ulogu Batmana – nastavci su izvjesni s novim(?)/starim negativcima….

Kao točka na i filma ostala je scena koja je izbačena iz kino verzije – scena koja je objavljena i prikazuje najvećeg Batmanova neprijatelja koji se u filmu pojavljuje tek na trenutak.

 

 

U finalu kino verzije The Riddler se nalazi u Arkham Asylumu – u susjednoj ćeliji nalazi se… Joker. Na nekoliko trenutaka čujemo Jokera i njegov smijeh i tu je priči kraj. Međutim, nova, iz kino verzije izbačena, scena daje detaljniji prikaz na potencijalnog negativca u nastavku…

Scena koju možete pogledati prikazuje susret Batmana i Jokera u Arkham Asylumu. Batman dolazi tražiti pomoć u hvatanju glavnog negativca filma (Joker je ovdje poput nekakvog superjunačkog Hannibala Lectera) i…razgovor može početi.

Scena prikazuje fizičku deformiranost Jokera i ostaje vidjeti hoće li Barry Keoghan dobiti novu priliku za interpretaciju najpoznatijeg negativca iz Gotham Cityja….

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)