NAJAVA: SPIDER-MAN: PUT BEZ POVRATKA

GOODTALKING RECENZIJU FILMA MOŽETE PROČITATI OVDJE

 

U početku bijaše Povratak kući zatim je stigao Daleko od kuće i uskoro stiže “Put bez povratka”. Dom ili kuća važan je dio naslova filmova o Spider-Manu kojeg tumači Tom Holland. Nakon nekoliko odgoda iz svima nam dobro poznatih razloga treći “Spider-Man” film u kojem Holland interpretira popularnog superjunaka stiže u kino dvorane. Isključivo kino dvorane, bez istovremene premijere na streaming servisu. Ili servisima.

Svi koji su gledali prethodni “Spider-Man” film znaju kako je Peter Parker na velikim iskušenjima – njegov identitet je otkriven, čitav svijet saznao je tko je Spider-Man. No, to nije sve – Parker odnosno Spider-Man smatra se odgovornim za smrt Mysteria i Peter Parker nalazi se na brisanom prostoru. Pritisak javnosti je ogroman, a neprijatelji odnosno negativci ne miruju. Parker će pomoć zatražiti od dr. Strangea koji pristaje pomoći kolegi, ali stvari će izmaknuti kontroli… zbog (pre)opasne magije koju je Strange koristio. No, odgovori i rješenje problema može pronaći samo Peter Parker….

Prije dan-dva iscurio je prvi trailer filma – ispitivanje tržišta ili stvarni propust kompanije “Sony” teško je reći no ubrzo nakon piratske verzije stigla je i ona regularna, legalna….

Što nam traileri donose, otkrivaju?

Peter Parker je na velikim iskušenjima, dr. Strange dobiva sve više prostora kada je “Marvel” u pitanju no ono što najviše intrigira je svojevrsno spajanje nove Spider-Man trilogije s onom starijeg datuma koju je režirao Sam Raimi (Tobey Maguire bio je Čovjek-Pauk). Iz trailera se može vidjeti kako se na scenu vraća Otto Octavius iliti Doctor Octopus u interpretaciji Alfreda Moline. Briljantni nuklearni fizičar suprotstavio je Spider-Manu (zapravo Spider-Man se suprotstavio Dock Ocku) u filmu iz 2004. godine. No, to nije sve – u novom filmu vidjet ćemo i još jednog poznatog negativca. Electro (Jamie Foxx) iz vremena dok je Spider-Man bio Andrew Garfield (“Čudesni Spider-Man” iz 2014. godine) također se pojavljuje u novom filmu. Kako su spomenuti negativci uskrsnuli saznat ćemo tijekom gledanja filma čija je premijera najavljena za 17.12… Do tada ostaje nam prvi trailer…

 

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)