NOŽ U LEĐA II i III na NETFLIXU !!!

Jedno od najugodnijih kino iznenađenja 2019. godine bio je “Nož u leđa . Kriminalistička drama s diskretnim dodatkom humora redatelja i scenarista Riana Johnsona (“Looper, “Posljednji Jedi”) zaradila je na svjetskim kino blagajnama više od 300 milijuna dolara (budžet filma bio je 40 milijuna). Detektivska priča koja izgleda poput ekranizacije Agathe Christie okupila je vrhunsku glumačku ekipu – glavni istražitelj je Daniel Craig dok su članove obitelji u kojoj se dogodilo ubojstvo interpretirali Jamie Lee Curtis, Ana de Armas, Chris Evans, Don Johnson, Toni Collette, Michael Shannon i Christopher Plummer. Johnson je najavio nastavak, ali on će se dogoditi na…. “Netflixu”.

Photo: Claire Folger

“Netflix” ponovo pokazuje mišiće i dokazuje kako postaje sve veća konkurencija filmskim kompanijama. Platio je “Netflix” prava na nastavke filma – cijena?. Sitnica. Čitava priča koštat će oko 450 milijuna dolara – Rian Johnson je potvrđen kao redatelj i, vjerojatni scenarist nastavaka. Potvrđen je i Daniel Craig koji će ponoviti ulogu istražitelja, detektiva Benoit Blanca.

Početak snimanje prvog od planirana dva nastavka počinje ovoga ljeta u Grčkoj. Tko će se, uz spomenutog Craiga, pojaviti u nastavku saznat ćemo uskoro…

GOODTALKING recenziju filma možete pročitati OVDJE 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)