MENART GLAZBENI I FILMSKI OUTLET

Dolazi vrijeme darivanja, vrijeme za još jedan, tradicionalni filmski i glazbeni outlet. Za sve ljubitelje filma i glazbe outlet je jedinstvena prilika za popunjavanje kolekcije ili kupnju poklona u povodu predstojećih blagdana. U ponudi Outleta nalazi se nešto manje od 900 filmskih naslova (ima i nešto serija) – filmove možete nabaviti već od 4.99 kuna. Za samo 19.99 možete nabaviti DVD izdanja filmskih klasika kao što su Blade Runner, Čarobnjak iz Oza, Casablanca, Dobri momci…

Nisu samo klasici u ponudi, katalog sadrži veliki broj novijih naslova kao i sezone popularnih serije (npr. Prijatelji). Uz filmove u ponudi je veliki broj glazbenih CD-a kao i nekoliko zanimljivih knjiga

Kako naručiti možete saznati u idućim rečenicama:

 

Veliki GLAZBENI I FILMSKI OUTLET ove godine je isključivo online Outlet.

Na taj smo način Vama, našim vjernim kupcima, omogućili da sebi i svojim najmilijima ipak omogućite redovnu godišnju dozu glazbe, filma i knjiga iz Menarta koje možete pronaći u katalozima.

Naručeno možete preuzeti kod nas u Menartu, Bencekovićeva 19 ili Vam možemo poslati paket poštom.

Kako biste imali dovoljno vremena da pregledate naše kataloge i naručite što vas zanima, promotivno Outlet razdoblje trajat će od 11. studenog do 16. prosinca. 

Bitno je znati:

-Narudžbe i rezervacije zaprimamo najkasnije do srijede, 16. prosinca, do 24,00 h na         

e-mail: outlet@menart.hrmolim šaljite zbog preglednosti na ovaj novi e-mail

  -Narudžbe, molimo Vas, poslati u excellu, obavezno s barkodom (najbolje kopirati iz kataloga koji vam šaljemo). To je bitno zbog točnosti isporuke naručenih naslova.

-Osobno preuzimanje narudžbi je moguće kod nas u Menartu, Bencekovićeva 19, Kajzerica,  od 8 do 16 sati radnim danom./eventualno do 17 sati prema dogovoru/

Molim da po naručeno dođete isključivo nakon što vas obavijestimo da je vaša narudžba spremna za isporuku, a mi ćemo se truditi da to bude što brže.

-Naručeno Vam možemo poslati i poštom pouzećem (paket plaćate pošti po primitku paketa). 

DOSTAVA ODNOSNO KUPNJA VRIJEDI SAMO ZA HRVATSKU

U slučaju da Vam šaljemo paket , molim odmah na narudžbi navedite i točne podatke za dostavu paketa (ime i prezime, adresa, poštanski broj i grad, poželjno i broj mobitela da Vas iz pošte mogu obavijestiti kad paket stigne). Poslat ćemo Vam i broj pošiljke kad paket predamo pošti da možete pratiti na stranici pošte, gdje je paket i znati kad stigne u Vašu poštu. Ukoliko želite ostaviti broj mobitela, postoji mogućnost da Vam iz pošte pošalju poruku kad paket stigne.

Po važećem cjeniku Hrvatske pošte cijena dostave paketa s plaćanjem pouzećem je:

-paket od 0 – 2 kg – 29 kn.

-paket od 2 – 5 kg – 31 kn.

-paket od 5-10 kg – 34 kn.

Pred kraj godine je u pošti velika gužva , pa imajte razumijevanja, jer rok dostave može biti i do 7 radnih dana od trenutka kad mi predamo paket pošti. 

Za sve one koji su naručili robu u vrijednosti preko 200 kuna pripremili smo poklon –glazbeni CD ili DVD film iznenađenja, a za sve one kojima šaljemo paket poštom, a naručili su robu u vrijednosti preko 400 kuna poštarina je besplatna.

 

-Narudžbe se zaprimaju i slažu isključivo po redu dolaska, po principu „tko prvi njegova djevojka“, a budući da nekih naslova imamo u količini od samo 1 ili 2 komada, molim za razumijevanje ako Vaše narudžbe ne budu kompletno isporučene.

Kompletnu ponudu Outleta možete pogledat u katalozima:

2020 Outlet katalog film

2020 Outlet katalog glazba

 

Share

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)