NAJAVA: MONARCH: LEGACY OF MONSTERS

Nešto manje od desetljeća je prošlo od trenutka kada je pokrenut “Monsterverse”. Kao konkurencija sveprisutnim superjunacima u kino dvorane su, kroz četiri filma, stigli Godzilla, Kong, Rodan, Mothra, King Ghidorah i ostala čudovišta. Filmovi “Monsterversea” ostvarili su solidne rezultate na svjetskim kino blagajnama – iduće godine stiže i peti film pod naslovom “Godzilla X Kong: The New Empire”. No, prije novog carstva spomenuta čudovišta, dobra i loša, gledat ćemo u seriji.

“Monarch: Legacy of Monsters” ime je serije od deset epizoda koja je, prema najava, kombinacija filma o čudovištima iz Monsterversea i akcijskog trilera. Radnja se odigrava u dva vremenska razdoblja – pedesete godine prošlog stoljeća i početak stoljeća u kojem živimo. Povratak u prošlost početak je priče o svijetu čudovišta, “Monarchu” i otkrivanju tajni o kojima ovisi sudbina jedinog nam planeta.

Najpoznatije glumačko ime serije je Kurt Russell – uz njega glumačku ekipu predvode Wyatt Russell (Kurtov sin), Christopher Heyerdahl, Mari Yamamoto, Josh Collins i Qyuko Kudo.

Premijera serije najavljena je za 17.11. (dvije epizode – nakon toga epizoda tjedno) . Epizode serije izlaze na streaming servisu “Apple TV Plus”.