Naslovnica Novo NAJAVA: AQUAMAN I IZGUBLJENO KRALJEVSTVO

NAJAVA: AQUAMAN I IZGUBLJENO KRALJEVSTVO

1357
0
Foto: Warner Bros. Entertainment

Shazam! Bijes bogovaThe FlashBlue Beetle ovogodišnji je niz DC superjunačkih naslova koji su svi – komercijalno podbacili. Najveći gubitnik je “The Flash” iako je najbolji od spomenutih naslova (u redu, konkurencija nije pretjerano jaka). Krajem godine stiže i četvrti ovogodišnji DC superjunački projekt s poznatim glavnim protagonistom – nastavak filma iz 2018. godine…

Može li “Aquaman i izgubljeno kraljevstvo” popraviti superjunačku DC godinu i donijeti (barem) dobre rezultate na svjetskim kino blagajnama? Teško je reći – kompletan DC superjunački svijet je pred resetiranjem (s obzirom na prethodne filmove ništa čudno) i James Gunn te Peter Safran preuzimaju kontrolu.

Radnja “Izgubljenog carstva” odigrava se nekoliko godina nakon događaja u prvom filmu – Arthur Curry ili Aquaman mora se udružiti s polubratom, kraljem Ormom kako bi obranio kraljevstvo ispod vode. Glavni je neprijatelj Black Manta koji je okupio vojsku i želi uništiti sve što je Aquamanu drago….

Budžet filma je oko dvjestotinjak milijuna dolara, trajanje filma je 120 minuta. Glumačku ekipu predvode Jason Momoa, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Yahya Abgul-Mateen II, Nicole Kidman, Amber Heard, Ben Affleck (aha, i Batman se pojavljuje u filmu)…

Redatelj filma je James Wan – premijera se očekuje 20.12

Prethodni članakVIKEND TV PREPORUKE
Sljedeći članakJESEN NA PICKBOX NOW
Filmofil i serijofil, bivši videotekar koji je pogledao tisuće filmova. Puni krug filmofilstva koji je počeo u lokalnom Domu kulture, nastavio se u gradskim kino dvoranama i videotekama zatvoren je nastankom portala Goodtalking kao i osnivanjem Udruge Filmofil (postoje i Goodtalking grupa te stranica na istoj društvenoj mreži) gdje svakodnevno sa suradnicima piše o filmovima i serijama. Bez žutila, prepisivanja i clickbait naslova bez sadržaja. Goodtalking je postalo i ostalo najbolje mjesto za sve ljubitelje filma i serija - potvrdili korisnici.