Naslovnica Novo NAJAVA: PREY

NAJAVA: PREY

Foto: 20th Century Studios

GOODTALKING RECENZIJU FILMA MOŽETE PROČITATI OVDJE

 

Godine 1987 premijerno je prikazan jedan od najvažnijih i najpopularnijih filmova osamdesetih godina prošlog stoljeća. Predator je jednako važan za ljubitelje akcije kao i za filmografiju Arnolda Schwarzeneggeraposrnulog redatelja Johna McTiernana – film u kojem vanzemaljski lovac eliminira grupu vrhunskih specijalaca (akcijski nadčovjek Dutch preživio je slučajno – blato je pomoglo) i danas ima posebno mjesto kod ljubitelja filma, posbno onih kojima je akcija glavni izbor.

Tijekom godina “Predator” je doživio nastavke, pokušaje ponovnog pokretanja serijala, ali većinom je riječ neuspjelim projektima. Ipak, priča o Predatoru ide dalje u novom filmu pod naslovom “Prey” 

Novi Predator film priču vodi na početak i vraća nas u prošlost, vrijeme u kojem su Komanči živjeli na teritoriju današnje SAD-a, točnije Teksasa. Nara je velika ratnica i jedna od najvećih lovkinja koja se, kako bi zaštitila svoj narod, suprotstavlja se vanzemaljskom lovcu. Predatoru.

Redatelj filma je Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane ) – u glavnim ulogama nastupaju Amber Midthunder, Stefany Mathias i Dane DiLiegro. Treba spomenuti kako “Prey” ima “R” oznaku (nije dozvoljeno prikazivanje djeci mlađoj od 17 godina bez pratnje roditelja).

Premijera filma najavljena je za 05.08. na Hulu streaming servisu u SAD-u odnosno Disney plus platformi izvan SAD-a….