NAJAVA: AVATAR: PUT VODE

 

GOODTALKING RECENZIJU FILMA MOŽETE PROČITATI OVDJE

 

Godine 2009. James Cameron (AliensTerminatorTerminator 2: Sudnji dan , Titanic …) još je jednom pokazao kako je istinski filmski hitmaker. “Avatar” je došao tiho i otišao u (box office) legendu – film je do današnjeg dana zaradio nevjerojatnih 2.84 milijarde dolara u svjetskoj kino distribuciji.

Prvi je “Avatar” premijerno prikazan krajem 2009. godine – nekoliko mjeseci kasnije studio “20th Century Fox” (u međuvremenu kompaniju je kupio “Disney” – novo ime je “20th Century Studios”) najavio je nastavak. Cameron je, kao i uvijek, imao velike planove. Redatelj i scenarist je najavio snimanje nekoliko nastavka istodobno – datum premijere pomaknut je…nebrojeno puta. Ipak, čini se da je čekanju kraj – prvi od četiri nastavka stiže u kino dvorane krajem godine (slijedeći nastavci prikazivat će se u razmacima od dvije godine – premijera petog i posljednjeg “Avatara” planirana je za 2028. godinu….

Radnja nastavka počinje deset godina nakon događaja iz prvog filma – u filmu pratimo život i borbu za opstanak obitelji Sully (Jake, Neytiri i njihova djeca). Glumačku ekipu predvode Zoe Saldana, Sam Worthington, Kate Winslet, Sigourney Weaver, Giovani Ribisi, Edie Falco i Michelle Yeoh. 

U kinu je trailer prikazan prije filma “Doktor Strange u multiverzumu ludila” – za sve koji su propustili spektakularne i vizualno impresivne scene trailer je konačno dostupan. Treba spomenuti kako će prvi “Avatar” krenuti u redistribuciju krajem rujna, nekoliko mjeseci prije premijere novog filma…

 

 

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)