Naslovnica Uncategorized TOP 10 U AMERIČKIM KINIMA

TOP 10 U AMERIČKIM KINIMA

350
0
Foto: Screenshot

Novi tjedan, novi broj jedan na top listi filmova s najvećom zaradom na američkim kino blagajnama. Nova “Disney” live-action verzija klasične priče osvojila je prvo mjesto – zarada “Male sirene” u prvom vikendu prikazivanja iznosi više od 95 milijuna dolara. Ukupna zarada filma u svjetskim kinima trenutno je veća od 185 milijuna.

“Mala princeza” je jedan od čak pet noviteta na top listi – na petom je mjestu akcijska komedija “The Machine” (glavne uloge Mark Hamill i Bert Kreischer ). Zarada filma u prvom vikendu prikazivanja iznosi 4.9 milijuna dolara.

Na šestom je mjestu komedija “Praznici na talijanski” – film kojem je najveći adut Robert De Niro zaradio je 5.2 milijuna dolara.

Mjesto iza De Nira i njegovog novog izleta u komedije je akcijski triler “Kandahar” (glavna uloga Gerard Butler) sa zaradom od 2.4 milijuna dolara dok je na osmom mjestu “You Hurt My Feelings”, drama s dodatkom komedije koja je u prvom vikendu prikazivanja ostvarila zaradu od 1.3 milijuna dolara.

Nakon prošlotjednog broja jedan deseti film iz serijala “Brzi i žestoki” sada je na drugom mjestu s velikim padom gledanosti (više od 65 %) – trenutna zarada filma na svjetskim kino blagajnama iznosi više od 512 milijuna dolara.

 

TOP 10:

 

  1. Mala sirena
  2. Brzi i žestoki 10
  3. ČUVARI GALAKSIJE 3
  4. SUPER MARIO BROS. FILM
  5. The Machine
  6. Praznici na talijanski
  7. Kandahar
  8. You Hurt My Feelings
  9. Zla smrt: Buđenje
  10. Klub zadovoljnih žena 2