FUBAR – posljednji akcijski junak u seriji

 

 

GOODTALKING RECENZIJU SERIJE “FUBAR” MOŽETE PROČITATI OVDJE

 

Arnold Schwarzenegger nedavno je proslavio 75. rođendan – posljednjih je godina glumac, očekivano, usporio, kada je o snimanju filmova riječ (Terminator: Mračna sudbina iz 2019. godine posljednji je film kojeg je Schwarzenegger snimio), ali duga i uspješna karijera nije završena. Schwarzenegger se vraća akciji, točnije akciji uz dodatak špijunaže, ali ovoga puta u seriji.

Poput njegovog akcijskog rivala Stallonea koji je prihvatio ulogu u Kralju Tulse , Schwarzenegger interpretira glavnog junaka u seriji “Fubar“. Radnja serije (ako bi tražili sličnost s ranijim glumčevim projektima onda je “Fubar” najsličniji “Istinitim lažima”) prati Lukea Brunnera, obiteljskog čovjeka, koji u tajnosti obavlja poslove za CIA-u. Za njegovu aktivnost ne zna njegova kćer, ali i ona skriva tajnu – ona surađuje s obavještajnom službom bez očevog znanja. Uskoro se tajne otkrivaju te otac i kći moraju zajedno riješiti krizu…

Uz Schwarzeneggera u seriji nastupaju Monica Barbaro, Gabriel Luna, Adam Pally, Fabiana Udenio i Aparna Brielle. “Fubar” stiže na “Netflix” 25.05…..

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)