Naslovnica Aktualno NAJAVA: SPIDER-MAN: PUT BEZ POVRATKA

NAJAVA: SPIDER-MAN: PUT BEZ POVRATKA

1037
0
Foto: Screenshot

GOODTALKING RECENZIJU FILMA MOŽETE PROČITATI OVDJE

U početku bijaše Povratak kući zatim je stigao Daleko od kuće i uskoro stiže “Put bez povratka”. Dom ili kuća važan je dio naslova filmova o Spider-Manu kojeg tumači Tom Holland. Nakon nekoliko odgoda iz svima nam dobro poznatih razloga treći “Spider-Man” film u kojem Holland interpretira popularnog superjunaka stiže u kino dvorane. Isključivo kino dvorane, bez istovremene premijere na streaming servisu. Ili servisima.

Svi koji su gledali prethodni “Spider-Man” film znaju kako je Peter Parker na velikim iskušenjima – njegov identitet je otkriven, čitav svijet saznao je tko je Spider-Man. No, to nije sve – Parker odnosno Spider-Man smatra se odgovornim za smrt Mysteria i Peter Parker nalazi se na brisanom prostoru. Pritisak javnosti je ogroman, a neprijatelji odnosno negativci ne miruju. Parker će pomoć zatražiti od dr. Strangea koji pristaje pomoći kolegi, ali stvari će izmaknuti kontroli… zbog (pre)opasne magije koju je Strange koristio. No, odgovori i rješenje problema može pronaći samo Peter Parker….

Prije dan-dva iscurio je prvi trailer filma – ispitivanje tržišta ili stvarni propust kompanije “Sony” teško je reći no ubrzo nakon piratske verzije stigla je i ona regularna, legalna….

Što nam traileri donose, otkrivaju?

Peter Parker je na velikim iskušenjima, dr. Strange dobiva sve više prostora kada je “Marvel” u pitanju no ono što najviše intrigira je svojevrsno spajanje nove Spider-Man trilogije s onom starijeg datuma koju je režirao Sam Raimi (Tobey Maguire bio je Čovjek-Pauk). Iz trailera se može vidjeti kako se na scenu vraća Otto Octavius iliti Doctor Octopus u interpretaciji Alfreda Moline. Briljantni nuklearni fizičar suprotstavio je Spider-Manu (zapravo Spider-Man se suprotstavio Dock Ocku) u filmu iz 2004. godine. No, to nije sve – u novom filmu vidjet ćemo i još jednog poznatog negativca. Electro (Jamie Foxx) iz vremena dok je Spider-Man bio Andrew Garfield (“Čudesni Spider-Man” iz 2014. godine) također se pojavljuje u novom filmu. Kako su spomenuti negativci uskrsnuli saznat ćemo tijekom gledanja filma čija je premijera najavljena za 17.12… Do tada ostaje nam prvi trailer…

 

 

 

 

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime