Naslovnica Aktualno PRVI POGLED: GODZILLA VS KONG

PRVI POGLED: GODZILLA VS KONG

1688
Photo: Warner Bros. Picture

Prvo je stigla Godzilla – nakon toga gledali smo Kong: Otok lubanja . Treći film iz MonsterVersea bio je Godzilla: Kralj zvijeri u kojem je poražen King Ghidorah. Za nešto manje od dva mjeseca u kino dvorane i HBO MAX stiže i četvrti film u kojem nas očekuje sudar titana – Godzille i Konga.

Kao i većina kino filmova tako je i “Godzilla Vs Kong” doživio odgode. Vjerojatno bi datum premijere bio ponovo odgođen da se nije dogodila “Warnerova” odluka o istovremenoj premijeri filmu u kinu i na Hbo Max streaming servisu. Sudar čudovišta koja nisu negativci u kino dvorane stiže 26.03. godine 2021.

 

Kao što i naslov sugerira film će ponuditi spektakularan sudar titana, ali treba vidjeti hoće li obračun Godzille i Konga biti jedini. S obzirom na to da su spomenuti titani, u većini slučajeva, pozitivci (trailer sugerira kako je Godzilla, iz nekog razloga, podivljala) vjerojatno će se dogoditi i susret s nekim negativcem. Možda je riječ o….čovjeku? Ili Mechagodzilli?

Redatelj filma je Adam Wingard – glumačku ekipu predvode Millie Bobby Brown, Alexander Skarsgard, Kyle Chandler, Rebeca Hall i Demien Bichir. Riječ je o sporednim ulogama jer glavne pripadaju Godzilli i Kongu. Ne vjerujete ? Pogledajte trailere…..

 

GOODTALKING RECENZIJU FILM MOŽETE POGLEDATI OVDJE 

 

 

Prethodni članak15 SERIJA ZA 2021. GODINU
Sljedeći članakPRVI POGLED: AMBULANCE (2022)
Filmofil i serijofil, bivši videotekar koji je pogledao tisuće filmova. Puni krug filmofilstva koji je počeo u lokalnom Domu kulture, nastavio se u gradskim kino dvoranama i videotekama zatvoren je nastankom portala Goodtalking kao i osnivanjem Udruge Filmofil (postoje i Goodtalking grupa te stranica na istoj društvenoj mreži) gdje svakodnevno sa suradnicima piše o filmovima i serijama. Bez žutila, prepisivanja i clickbait naslova bez sadržaja. Goodtalking je postalo i ostalo najbolje mjesto za sve ljubitelje filma i serija - potvrdili korisnici.