Naslovnica Aktualno PRVI POGLED: SONGBIRD

PRVI POGLED: SONGBIRD

1024
0

Iako je kraj korona krize još uvijek neizvjestan i ne znamo kada će i na koji način pandemija završiti, počelo je snimanje o krizi koja je promijenila svijet. Jedan od prvih filmova koji je inspiriran korona krizom je “Songbird” redatelja Adama Masona.

Radnja filma vodi nas u blisku budućnost – godina je 2023. SAD su u stanju stalne blokade iliti lockdowna zbog stalne mutacije virusa. Stanovnicima prijeti COVID 23 (višestruko mutirani Covid 19) i većina je ljudi smještena u izdvojene karantene koje se strogo kontroliraju. Privilegiju slobodnog kretanja i koliko-toliko normalnog života imaju oni koji su razvili imunitet. Jedan od njih je Nico koji živi u Los Angelesu – njegov se život mijenja kada virus zarazi majku njegove djevojke….

Producent “Songbirda” je filmaš težak milijarde dolara zarađenih na kino blagajnama. Michael Bay  (“Hrid”; “Armagedon”, “Transformeri”, “Zločesti dečki”…) je izabrao redatelja – glumačku ekipu filma predvode Demi Moore, Alesandra Daddario, Peter Stormare, Sofia Carson i K.J. Apa. Datum premijere nije otkriven, ali “Songbird” nećemo dugo čekati s obzirom da je snimanje završeno…

Prethodni članakNAJAVA: MIDNIGHT SKY
Sljedeći članakRECENZIJA: GREENLAND: POSLJEDNJE UTOČIŠTE
Filmofil i serijofil, bivši videotekar koji je pogledao tisuće filmova. Puni krug filmofilstva koji je počeo u lokalnom Domu kulture, nastavio se u gradskim kino dvoranama i videotekama zatvoren je nastankom portala Goodtalking kao i osnivanjem Udruge Filmofil (postoje i Goodtalking grupa te stranica na istoj društvenoj mreži) gdje svakodnevno sa suradnicima piše o filmovima i serijama. Bez žutila, prepisivanja i clickbait naslova bez sadržaja. Goodtalking je postalo i ostalo najbolje mjesto za sve ljubitelje filma i serija - potvrdili korisnici.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime