PRVI POGLED: SONGBIRD

Iako je kraj korona krize još uvijek neizvjestan i ne znamo kada će i na koji način pandemija završiti, počelo je snimanje o krizi koja je promijenila svijet. Jedan od prvih filmova koji je inspiriran korona krizom je “Songbird” redatelja Adama Masona.

Radnja filma vodi nas u blisku budućnost – godina je 2023. SAD su u stanju stalne blokade iliti lockdowna zbog stalne mutacije virusa. Stanovnicima prijeti COVID 23 (višestruko mutirani Covid 19) i većina je ljudi smještena u izdvojene karantene koje se strogo kontroliraju. Privilegiju slobodnog kretanja i koliko-toliko normalnog života imaju oni koji su razvili imunitet. Jedan od njih je Nico koji živi u Los Angelesu – njegov se život mijenja kada virus zarazi majku njegove djevojke….

Producent “Songbirda” je filmaš težak milijarde dolara zarađenih na kino blagajnama. Michael Bay  (“Hrid”; “Armagedon”, “Transformeri”, “Zločesti dečki”…) je izabrao redatelja – glumačku ekipu filma predvode Demi Moore, Alesandra Daddario, Peter Stormare, Sofia Carson i K.J. Apa. Datum premijere nije otkriven, ali “Songbird” nećemo dugo čekati s obzirom da je snimanje završeno…

Share

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)