Naslovnica Aktualno NAJAVA: MIDNIGHT SKY

NAJAVA: MIDNIGHT SKY

1822
0
Photo: Netflix

Nakon Igre novca iz 2016. godine George Clooney ponovo je u akciji (u međuvremenu je Clooney radio na televizijskoj seriji “Kvaka 22”). “Midnight sky” ili “Ponoćno nebo” novi je projekt u kojem je Clooney redatelji i tumači jednu od glavnih uloga. Film je inspiriran knjigom pod imenom “Good Morning, Midnight”, američke spisateljice Lily Brooks- Brown.

There wasn’t the pandemic, and we hadn’t set the whole West Coast on fire,” Clooney said. “I mean, the picture we show of Earth [in the movie] doesn’t look that much different than the satellite pictures of the West Coast right now.”

Prethodne rečenice redatelja filma govore kako je “Midnight Sky” film koji se bavi devastacijom i uništenjem planeta na kojem živimo te posljedica koje takvo stanje ima za budućnost i opstanak ljudske vrste. Film je sastavljen od dvije priče – prva prati grupu astronauta koji su tijekom misije otkrili planet pogodan za naseljavanje ljudi. Slijedi povratak kući, ali ekipa ne zna da je tijekom njihove misije Zemlja doživjela apokalipsu koju su malobrojni preživjeli. Ovdje dolazim do druge priče – ona prati Augustinea, jednog od rijetkih preživjelih koji pokušava stupiti u kontakt s članovima misije kako bi ih upozorio da se ne vraćaju već potraže novo mjesto za život…

Osim Clooneyja u filmu nastupaju Felicity Jones, David Oyelowo, Kyle Chandler i Demian Bichir. “Midnight Sky” dolazi na “Netflix” u prosincu (12. mjesec) ove godine….

Prethodni članakRECENZIJA: MISSISSIPPI U PLAMENU – uništavanje slobodnih radikala
Sljedeći članakPRVI POGLED: SONGBIRD
Filmofil i serijofil, bivši videotekar koji je pogledao tisuće filmova. Puni krug filmofilstva koji je počeo u lokalnom Domu kulture, nastavio se u gradskim kino dvoranama i videotekama zatvoren je nastankom portala Goodtalking kao i osnivanjem Udruge Filmofil (postoje i Goodtalking grupa te stranica na istoj društvenoj mreži) gdje svakodnevno sa suradnicima piše o filmovima i serijama. Bez žutila, prepisivanja i clickbait naslova bez sadržaja. Goodtalking je postalo i ostalo najbolje mjesto za sve ljubitelje filma i serija - potvrdili korisnici.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime