Naslovnica Aktualno NAJAVA: THE MANDALORIAN – sezona druga

NAJAVA: THE MANDALORIAN – sezona druga

1373
Photo: Disney Plus

Najveći adut povodom početka rada “Disney” streaming servisa bila je serija “The Mandalorian”. Iako je “Disney” mnoge obožavatelje Star Wars serijala razočarao novom trilogijom, “The Mandalorian” je, većinom, dobro prošao kod publike. Priča o tajanstvenom lovcu na glave (nikada ne skida zaštitnu masku…zapravo masku će skinuti u posljednjim trenucima prve sezone) koji treba pronaći mlađahnog pedesetogodišnjaka uvjerljivo je prikazala dio stvarnosti iz udaljene galaksije. Prva sezona ostavila je dovoljno neodgovorenih pitanja za nekoliko idućih sezona (Moff Gideon i njegov mračni svjetlosni mač jedno je od njih).

Nova sezona, ako je vjerovati IMDB-u ima četiri epizode u trajanju od četrdesetak minuta. Prema prvim informacijama u novoj sezoni gledat ćemo Rosario Dawson (Ashoka Tano), jednu epizodu režirao je Robert Rodriguez – vraća se i Boba Fett. Od starih znanaca tu su, između ostalih, Pedro Pascal kao Mandalorian, Giancarlo Esposito i, naravno, Baby Yoda.

Početak druge sezone najavljen je za 30.10 (treća sezona je potvrđena za 2021. godinu).

O uvodnim epizodama prve sezone čitajte OVDJE 

Traileri koje možete pogledati izgledaju… vrlo, vrlo dobro….

 

Prethodni članakMUĆKE: NAJBOLJI TRENUCI
Sljedeći članakVIKEND TV PREPORUKE: 18.- 20.09
Filmofil i serijofil, bivši videotekar koji je pogledao tisuće filmova. Puni krug filmofilstva koji je počeo u lokalnom Domu kulture, nastavio se u gradskim kino dvoranama i videotekama zatvoren je nastankom portala Goodtalking kao i osnivanjem Udruge Filmofil (postoje i Goodtalking grupa te stranica na istoj društvenoj mreži) gdje svakodnevno sa suradnicima piše o filmovima i serijama. Bez žutila, prepisivanja i clickbait naslova bez sadržaja. Goodtalking je postalo i ostalo najbolje mjesto za sve ljubitelje filma i serija - potvrdili korisnici.