Naslovnica Aktualno NAJAVA: THE GUILTY – Jake Gyllenhaal u remakeu danskog filma

NAJAVA: THE GUILTY – Jake Gyllenhaal u remakeu danskog filma

484
0
Photo: FilmMagic

Jedno od najugodnijih iznenađenja filmske 2018. godine bio je danski triler Krivnja . Radnja debitantskog ostvarenja redatelja Gustava Mollera prati jedan dan u uredu Asgera Holma zaposlenika u centru za hitne intervencije. Jedan dan u uredu pretvorit će se u napeti triler nakon poziva nepoznate žene. “Krivnja” je osvojila većinu kritičara kao i gledatelje – film koji se odigrava na jednom mjestu napetost gradi telefonskim pozivima. Mali, veliki film…

Ubrzo nakon premijere krenula je priča o američkoj verziji, remakeu filma. Za glavnu ulogu zainteresirao se Jake Gyllenhaal, ali zbog različitih razloga konkretnih vijesti nije bilo. Sve do prije nekoliko dana kada je “Netflix” objavio kako je otkupio prava na film vrijedan 30 milijuna dolara čije snimanje počinje u studenom (11 mjesec) ove godine u Los Angelesu.

Iako neki (mnogi?) ljubitelji filma ne gledaju sa simpatijama na američke obrade europskih filmova, “Krivnja” bi mogao biti pogodak. Glavna uloga povjerena je Gyllenhaalu – redatelj filma je Antoine Fuqua (“Pravednik”,”Dan obuke”, “Southpaw”) dok je scenarist filma Nic Pizzolatto (serija “Pravi detektiv”). Premijera filma očekuje se tijekom 2021. godine.

 

Prethodni članakRECENZIJA: STALKER – atmosfera zone nuklearnog sumraka
Sljedeći članakNICOLE KIDMAN: 10 ODABRANIH
Filmofil i serijofil, bivši videotekar koji je pogledao tisuće filmova. Puni krug filmofilstva koji je počeo u lokalnom Domu kulture, nastavio se u gradskim kino dvoranama i videotekama zatvoren je nastankom portala Goodtalking kao i osnivanjem Udruge Filmofil (postoje i Goodtalking grupa te stranica na istoj društvenoj mreži) gdje svakodnevno sa suradnicima piše o filmovima i serijama. Bez žutila, prepisivanja i clickbait naslova bez sadržaja. Goodtalking je postalo i ostalo najbolje mjesto za sve ljubitelje filma i serija - potvrdili korisnici.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime