Naslovnica Aktualno PRVI POGLED: POKAJNIK

PRVI POGLED: POKAJNIK

832
0
Photo: Screenshot

Iako će uskoro proslaviti 68. rođendan Liam Neeson vozi punom brzinom. U mjesecima i godinama koje dolaze najavljeno je šest projekata u kojima će Neeson nastupiti – najzanimljivija je vijest kako će glumac intepretirati slavnog i popularnog detektiva Phillipa Marlowea (datum premijere nije poznat – naslov filma je “Marlove”). Neeson i dalje nastavlja s akcijskim ulogama – prvi film koji ćemo gledati je “Honest Thief”.

U filmu redatelja Marka Williamsa (jedan od autora serije “Ozark”), Neeson je Tom Carter, pljačkaš koji je tijekom karijere skupio devet milijuna dolara. Bez uhićenja, bez otkrivanja identiteta. Nakon što upozna Annie, Tom želi napustiti posao i početi novi život s voljenom ženom. Stvari se kompliciraju kada korumpirani agenti FBI-a optuže Cartera za ubojstvo koje nije počinio…

Uz Neesona u filmu nastupaju Kate Walsh, Jai Courtney, Jeffrey Donovan i Robert Patrick. Premijera filma predviđena je za deseti mjesec – datum premijere odredit će situacija s pandemijom.

GOODTALKING recenziju filma možete pročitati OVDJE

Prethodni članakMALO DOBRIH (?) SERIJA (najave, traileri….)
Sljedeći članakSEAN PENN: 10 ODABRANIH
Filmofil i serijofil, bivši videotekar koji je pogledao tisuće filmova. Puni krug filmofilstva koji je počeo u lokalnom Domu kulture, nastavio se u gradskim kino dvoranama i videotekama zatvoren je nastankom portala Goodtalking kao i osnivanjem Udruge Filmofil (postoje i Goodtalking grupa te stranica na istoj društvenoj mreži) gdje svakodnevno sa suradnicima piše o filmovima i serijama. Bez žutila, prepisivanja i clickbait naslova bez sadržaja. Goodtalking je postalo i ostalo najbolje mjesto za sve ljubitelje filma i serija - potvrdili korisnici.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime