Naslovnica Aktualno PRVI POGLED: HALLOWEEN KILLS

PRVI POGLED: HALLOWEEN KILLS

1032
0
Photo: Screenshot

GOODTALKING RECENZIJU FILMA MOŽETE PROČITATI OVDJE

 

Prošlo je nešto manje od dvije godine kako je kultni horor iz 1978. godine dobio….nastavak. Iako je nakon prvog filma realizirano više projekata u kojima je Michael Myers glavni negativac, “Noć vještica” iz 2018. godine je promoviran i predstavljen kao jedini pravi nastavak.

“Noć vještica 2018” vratio je u serijal Jamie Lee Curtis kao i Carpentera (izvršni producent filma). Redatelj David Gordon Green odradio je pristojan redateljski posao, film čiji je budžet bio tek 10 milijuna dolara u svjetskoj je distribuciji zaradio 255 milijuna na svjetskim kino blagajnama. Vrlo brzo je objavljeno kako će nova priča o Michaelu Myersu i Laurie Strode postati trilogija – slijedi “Halloween Kills” te “Halloween Ends”.

Drugi film trilogije trebao je stići u kino dvorane nekoliko dana prije noći vještica prošle godine. Međutim, korona kriza natjerala je “Universal” na odgodu i novi datum premijere je 15.10. 2021 godine. Kao utjeha ljubiteljima horora stigao je prvi teaser filma.

Najava daje naznaku objašnjenja kako je Myers preživio požar. O detaljima radnja ništa više otkriveno nije – redatelj je ponovo David Gordon Green. Glumačku ekipu predvode Jamie Lee Curtis, Anthony Michael Hall, Judy Greer i Kyle Richards. Teaser izgleda izvrsno – izašao je iz radionice Johna Carpentera….

 

 

Prethodni članakNAJBOLJI VESTERNI (drugi dio)
Sljedeći članakRECENZIJA: POVRATAK U ZEMLJU ZOMBIJA
Filmofil i serijofil, bivši videotekar koji je pogledao tisuće filmova. Puni krug filmofilstva koji je počeo u lokalnom Domu kulture, nastavio se u gradskim kino dvoranama i videotekama zatvoren je nastankom portala Goodtalking kao i osnivanjem Udruge Filmofil (postoje i Goodtalking grupa te stranica na istoj društvenoj mreži) gdje svakodnevno sa suradnicima piše o filmovima i serijama. Bez žutila, prepisivanja i clickbait naslova bez sadržaja. Goodtalking je postalo i ostalo najbolje mjesto za sve ljubitelje filma i serija - potvrdili korisnici.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime