NAJAVA: STRANGER THINGS – sezona 4

GOODTALKING RECENZIJU ČETVRTE SEZONE MOŽETE PROČITATI OVDJE

 

Do trenutka kada će sezona biti dostupna ostalo je puno vremena, ali “Netflix” je objavio prvi teaser/trailer za četvrtu sezonu serije. Prvi dio četvrte sezone stiže na “Netflix” 27.05….

Kraj treće sezone sugerirao je ono što trailer potvrđuje – radnja se, barem djelomično, seli u Sovjetski Savez. Šerif Jim Hopper je živ, ali je zaglavio negdje u Sibiru…

Pojavile su se kritike zbog uključivanja najdražeg američkog neprijatelja u seriju, ali stvari imaju smisla. S obzirom na to da nas radnja serije vraća u osamdesete godine prošlog stoljeća kada je Hladni rat još uvijek bio glavna zanimacija velikih sila korištenje sukoba između SAD-a i tadašnjeg SSSR-a kao jednog od detalja radnje u duhu je serije.

Prema izjavama autora, braće Duffer, nova će sezona imati najviše horor elemenata od svih dosadašnjih. Klinci iz serije rastu pa je i radnja sve strašnija i čudovišta su sve opasnija. Također možemo očekivati i nova glumačka iznenađenja odnosno likove, ali konkretnih informacija još uvijek nema….

 

 

 

 

GOODTALKING recenzije za prethodne sezone serije možete pročitati OVDJEOVDJEOVDJE 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)