Naslovnica Aktualno NAJAVA: STRANGER THINGS – sezona 4

NAJAVA: STRANGER THINGS – sezona 4

844
0
Photo: Netflix

Do trenutka kada će sezona biti dostupna ostalo je puno vremena, ali “Netflix” je objavio prvi teaser/trailer za četvrtu sezonu serije. Točan datum premijere nove sezone nije određen – moguće je da ćemo novu sezonu gledati tek iduće godine.

Kraj treće sezone sugerirao je ono što trailer potvrđuje – radnja se, barem djelomično, seli u Sovjetski Savez. Šerif Jim Hopper je živ, ali je zaglavio negdje u Sibiru…

Pojavile su se kritike zbog uključivanja najdražeg američkog neprijatelja u seriju, ali stvari imaju smisla. S obzirom na to da nas radnja serije vraća u osamdesete godine prošlog stoljeća kada je Hladni rat još uvijek bio glavna zanimacija velikih sila korištenje sukoba između SAD-a i tadašnjeg SSSR-a kao jednog od detalja radnje u duhu je serije.

Prema izjavama autora, braće Duffer, nova će sezona imati najviše horor elemenata od svih dosadašnjih. Klinci iz serije rastu pa je i radnja sve strašnija i čudovišta su sve opasnija. Također možemo očekivati i nova glumačka iznenađenja odnosno likove, ali o konkretnih informacija još uvijek nema.

 

GOODTALKING recenzije za prethodne sezone serije možete pročitati OVDJEOVDJEOVDJE 

Prethodni članak15 AZIJSKIH MAJSTORA
Sljedeći članakTAIKA WAITITI ili kako koristiti humor u prikazu ozbiljnih tema
Filmofil i serijofil, bivši videotekar koji je pogledao tisuće filmova. Puni krug filmofilstva koji je počeo u lokalnom Domu kulture, nastavio se u gradskim kino dvoranama i videotekama zatvoren je nastankom portala Goodtalking kao i osnivanjem Udruge Filmofil (postoje i Goodtalking grupa te stranica na istoj društvenoj mreži) gdje svakodnevno sa suradnicima piše o filmovima i serijama. Bez žutila, prepisivanja i clickbait naslova bez sadržaja. Goodtalking je postalo i ostalo najbolje mjesto za sve ljubitelje filma i serija - potvrdili korisnici.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime