Naslovnica Aktualno NAJAVA: STRANGER THINGS – sezona 4

NAJAVA: STRANGER THINGS – sezona 4

1514
0
Foto: Netflix

Do trenutka kada će sezona biti dostupna ostalo je puno vremena, ali “Netflix” je objavio prvi teaser/trailer za četvrtu sezonu serije. Točan datum premijere nove sezone nije određen, ali je sigurno da četvrta sezona stiže tijekom 2022. godine….

Kraj treće sezone sugerirao je ono što trailer potvrđuje – radnja se, barem djelomično, seli u Sovjetski Savez. Šerif Jim Hopper je živ, ali je zaglavio negdje u Sibiru…

Pojavile su se kritike zbog uključivanja najdražeg američkog neprijatelja u seriju, ali stvari imaju smisla. S obzirom na to da nas radnja serije vraća u osamdesete godine prošlog stoljeća kada je Hladni rat još uvijek bio glavna zanimacija velikih sila korištenje sukoba između SAD-a i tadašnjeg SSSR-a kao jednog od detalja radnje u duhu je serije.

Prema izjavama autora, braće Duffer, nova će sezona imati najviše horor elemenata od svih dosadašnjih. Klinci iz serije rastu pa je i radnja sve strašnija i čudovišta su sve opasnija. Također možemo očekivati i nova glumačka iznenađenja odnosno likove, ali  konkretnih informacija još uvijek nema.

 

 

GOODTALKING recenzije za prethodne sezone serije možete pročitati OVDJEOVDJEOVDJE 

Prethodni članak15 AZIJSKIH MAJSTORA
Sljedeći članakTAIKA WAITITI ili kako koristiti humor u prikazu ozbiljnih tema
Filmofil i serijofil, bivši videotekar koji je pogledao tisuće filmova. Puni krug filmofilstva koji je počeo u lokalnom Domu kulture, nastavio se u gradskim kino dvoranama i videotekama zatvoren je nastankom portala Goodtalking kao i osnivanjem Udruge Filmofil (postoje i Goodtalking grupa te stranica na istoj društvenoj mreži) gdje svakodnevno sa suradnicima piše o filmovima i serijama. Bez žutila, prepisivanja i clickbait naslova bez sadržaja. Goodtalking je postalo i ostalo najbolje mjesto za sve ljubitelje filma i serija - potvrdili korisnici.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime