Naslovnica Aktualno PRVI POGLED: BRZI I ŽESTOKI 9

PRVI POGLED: BRZI I ŽESTOKI 9

459
0

Iduće godine proći će dva desetljeća od premijere prvog filma serijala “Brzi i žestoki”. Deseti film serijala stiže iduće godine (glasine kažu kako će se “Fast 10” otvoriti na datum kada je u kino dvorane krenula jedinica), ali prije proslave dvadesete godine od premijere stiže deveti film serijala.

Tijekom dva desetljeća serijal je prošao uspone i padove, tragedije (smrt Paula Walkera) te je u posljednjim nastavcima postao jedan od najvažnijih igrača kompanije “Universal” kada je riječ o zaradi na kino blagajnama. “Brzi i žestoki” posljednjih su godina formulu uspjeha izgradili na dva najvažnija elementa – novi nastavak mora imati spektakularnije i žešće akcijske scene od prethodnih filmova te glumačkoj ekipi koja u svakom filmu dodaje nova, poznata imena. Iznimka nije deveti film serijala…

O radnji se ne zna previše – tek iz trailera možemo doznati detalje. Obitelj kao najjača karika dobiva novu dimenziju (djeca), sudeći prema traileru akcija ponovo ruši sve granice. Glumačku ekipu filma predvode: Vin Diesel, Charlize Theron, Michael Rooker, John Cena, Helen Mirren, Michelle Rodriguez i Tyrese Gibson. Redatelj filma je Justin Lin dok je premijera najavljena za 22.05….

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime