Naslovnica Novo NAJAVA: SNOWPIERCER (serija)

NAJAVA: SNOWPIERCER (serija)

595
0
Photo: Justina Mintz/TNT

Sjećate se filma “Snowpiercer” redatelja Bong Joon- Hoa? (da, baš tog Bong Joon Hoa koji je oduševio filmsku javnost filmom “Parazit”) Film je imao velikih problema s distribucijom (Goodtalking recenziju filma možete pročitati OVDJE ), premijera je kasnila, ali uspio se film probiti do gledatelja. Bez obzira na probleme “Snowpiercer” je potvrdio redateljevu reputaciju koji je isporučio dojmljivu kombinaciju naučne fantastike, drame uz dodatak akcije. Filmska priča o “Snowpierceru” je završila, ali ona serijska počinje krajem petog mjeseca…

Priča serije događa se u bliskoj budućnosti – nakon kataklizme svijet je postao ledena pustoš. Preživjeli se nalaze u vlaku koji nikada ne staje i putuje planetom. Ljudi u vlaku podijeljeni su u vagone koji zapravo simboliziraju klasne, socijalne i druge razlike….

Veliko povjerenje u projekt može se pronaći u već sada potvrđenoj drugoj sezoni. Autor serije Graeme Manson (serija “Orphan Black”, scenarist “Kocke”) – najpoznatija glumačka imena serije su Sean Bean, Jennifer Connelly i Daveed Diggs. Prva sezona počinje 31.05….

 

Prethodni članakPRVI POGLED: MORBIUS & BLOODSHOT
Sljedeći članakRECENZIJA: SVJETIONIK – kronologija jednog ludila
Filmofil i serijofil, bivši videotekar koji je pogledao tisuće filmova. Puni krug filmofilstva koji je počeo u lokalnom Domu kulture, nastavio se u gradskim kino dvoranama i videotekama zatvoren je nastankom portala Goodtalking kao i osnivanjem Udruge Filmofil (postoje i Goodtalking grupa te stranica na istoj društvenoj mreži) gdje svakodnevno sa suradnicima piše o filmovima i serijama. Bez žutila, prepisivanja i clickbait naslova bez sadržaja. Goodtalking je postalo i ostalo najbolje mjesto za sve ljubitelje filma i serija - potvrdili korisnici.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime