Naslovnica Novo PRVI POGLED: BLACK WIDOW

PRVI POGLED: BLACK WIDOW

864
0
Photo: Marvel Studios

 

GOODTALKING RECENZIJU FILMA MOŽETE PROČITATI OVDJE 

Black Widow je mrtva, živjela Natasha Romanoff – tako bi u jednoj rečenici mogla glasiti najava za film o crnoj udovici kojeg ćemo gledati početkom petog mjeseca iduće godine. Iako je “Završnica” označila kraj jedne ere kada su u pitanju “Marvel” filmovi o superjunacima, Black Widow je dobila vlastiti film nakon kobne sudbine u “Završnici” – film je dugo najavljivan, sada je konačno i realiziran.

Radnja filma prati i objašnjava kako je nastala vrhunska obavještajka Black Widow. Natasha Romanoff je od rođenja trenirana za agenticu KGB-a. Nakon raspada SSSR-a bivši je poslodavci pokušavaju likvidirati, ali to nije jednostavan zadatak – Natasha će preživjeti i postati dio američke obavještajne zajednice. Godinama nakon raspada SSSR-a Natasha se zbog nove obavještajne misije vraća u Rusiju…

Radnja filma (osim opisanog početka) događa se između “Građanskog rata” i “Završnice”. Ono što se može vidjeti iz trailera je veliki broj novih, ljubiteljima Marvel superjunačkih filmova, nepoznatih likova. Melina Vostokoff I Jelena Belova (Florence Pugh i Rachel Weisz) novi su ženski likovi dok je Red Guardian ruska verzija Kapetana Amerike (uloga je pripala Davidu Harbouru koji nije imao previše sreće s ovogodišnjom novom verzijom “Hellboya”). Glasine kažu kako bi se u filmu mogao pojaviti i Tony Stark, ali to su još uvijek glasine.

Novi datum premijere je 09.07. – istodobno s kino premijerom “Black Widow” stiže i na “Disney plus” streaming servis….

 

Prethodni članakRECENZIJA: LITTLE WOODS
Sljedeći članakPRVI POGLED: ZA SMRT NEMA VREMENA
Filmofil i serijofil, bivši videotekar koji je pogledao tisuće filmova. Puni krug filmofilstva koji je počeo u lokalnom Domu kulture, nastavio se u gradskim kino dvoranama i videotekama zatvoren je nastankom portala Goodtalking kao i osnivanjem Udruge Filmofil (postoje i Goodtalking grupa te stranica na istoj društvenoj mreži) gdje svakodnevno sa suradnicima piše o filmovima i serijama. Bez žutila, prepisivanja i clickbait naslova bez sadržaja. Goodtalking je postalo i ostalo najbolje mjesto za sve ljubitelje filma i serija - potvrdili korisnici.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime