NAJAVA: THE FLASH

GOODTALKING RECENZIJU FILMA MOŽETE PROČITATI OVDJE

 

“Super Bowl” je prošao, novi pobjednici pišu nove priče – za ljubitelje filma finalna utakmica američkog nogometa uvijek je zanimljivo bez obzira koliko je spomenuto finale u fokusu njihova interesa. Tijekom finala filmske major kompanije redovito izbacuju reklame (spotove ili trailere) za najveće kino adute u mjesecima koji dolaze. Tako je bilo i ove godine – od svih je filmova odnosno najava najviše pažnje i komentara izazvao “The Flash – novi superjunački projekt “Warnera”….

Zaplet filma šalje Barryja Allena odnosno Flasha u prošlost – superjunak se vraća u prošlost kako bi promijenio budućnost, zaštitio obitelj. Putovanje kroz različite vremenske linije neće proći prema planovima i Flash ostaje zarobljen u svijetu kojem prijeti General Zod, svijetu u kojem većina superjunaka ne postoji. Osim umirovljenog Čovjeka-šišmiša i zatvorenice s Kriptona….

 

Puno je detalja otkriveno u traileru (vjerojatno je ostalo nešto iznenađenja), ali najviše je pažnje izazvao Michael Keaton koji je nakon više od trideset godina ponovo obukao kostim Batmana. Mnogima je Keaton ostao u sjećanju kao najbolji i najuvjerljiviji Bruce Wayne. Spoj superjunačke mladosti i iskustva mogao bi filmu donijeti dodatni publicitet i dovesti u kino dvorane publiku koja pamti neka druga filmska, superjunačka vremena.

Uz Keatona Batmana u filmu se pojavljuje i Affleck/Batman zatim Supergirl (Sasha Calle), general Zod (Michael Shannon) i Ezra Miller u više verzija Barryja Allena odnosno Flasha. Redatelj filma je Andy Muschietti (“Ono”, “Mama”) – premijera je najavljena za  16.06.2023….

 

 

 

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)