Naslovnica Aktualno NAJAVA: INDIANA JONES AND THE DIAL OF DESTINY

NAJAVA: INDIANA JONES AND THE DIAL OF DESTINY

1208
0
Foto: Lucasfilm Ltd./Lucasfilm Ltd

Iako je prije nekoliko mjeseci proslavio 80. rođendan, Harrison Ford i dalje je glumački aktivan. Ford se pridružio svijetu superjunaka i nastupit će u filmu “Captain America: New World Order” (premijera se očekuje 2024. godine), aktivan je i kada je o serijama riječ (“1923”) – ipak najzanimljiviji projekt u kojem će nastupiti je peti film o arheologu koji je proslavio Forda. Da, riječ je o Indiani Jonesu i petom filmu serijala pod naslovom “Indiana Jones and the Dial of Destiny”

Činilo se kako je priča o dr. Jonesu završena nakon posljednjeg, najslabijeg filma serijala (“Kraljevstvo kristalne lubanje”) snimljenog 2008. godine. Ipak, najpoznatiji filmski profesor arheologije vraća se u akciju u petom filmu čija je radnja smještena u 1969. godinu. Profesorovi protivnici (ponovo) su nacisti (predvođeni dijaboličnim Vollerom) – čitava priča povezana je sa svemirskim programom i to je otprilike sve što se (za sada) o radnji film zna.

Očekivano, peti je film serijala okupio vrlo zanimljivu ekipu – redatelj je James Mangold (Logan , “Hod po rubu”, “Izazivač: Le Mans 66 , “Identitet”, “Cop Land”...), Steven Spielberg je potpisan kao producent filma. Glumačku ekipu filma, uz neizbježnog Forda, predvode Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook, John Rhys-Davies, Antonio Banderas i Phoebe Waller- Bridge.

Premijera filma najavljena je za 30.06.2023…. 

 

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime