Naslovnica Novo NAJAVA: ANT-MAN AND THE WASP: QUANTUMANIA

NAJAVA: ANT-MAN AND THE WASP: QUANTUMANIA

417
0
Foto: Marvel Studios

GOODTALKING RECENZIJU FILMA MOŽETE PROČITATI OVDJE

 

Faza pet je počela – zapravo nije još počela već počinje filmom “Ant-Man and the Wasp: Quantumania”. Nema više Thanosa, nema Iron Manastarog Kapetana Amerike, ali stiže novi negativac u novom okruženju. Njegovo ime je Kang.

U novom filmu čitava Ant-Man obitelj uvučena je u Quantum nakon slanja signala. Signal je poslala Cassie, Scottova kći. U skrivenom svemiru odvojenom od onog koji poznajemo, Ant-Man ekipu čeka susret s mnogim novim svjetovima i likovima. Jedan od njih je i novi glavni negativac Kang (on se, poput sjene, pojavio u seriji “Loki” – ovo je njegovo prvo pravo pojavljivanje i svojevrsni uvod u predstojeće “Avengers” filmove (“The Kang Dynasty” i “Secret Wars” – premijere se očekuju 2025. i 2026. godine).

Redatelj filma je Peyton Reed (režirao i prethodne “Ant-Man i Wasp” filmove) dok su u glavnim ulogama Paul Rudd, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Evangeline Lilly, Kathryn Newton i kao novo lice Bill Murray. Ulogu Kanga preuzeo je Jonathan Majors…

Premijera filma očekuje se 17.02.2023…..

 

Prethodni članakRECENZIJA: SMIJEŠAK – osmijeh koji ubija
Sljedeći članakKINO ILI STREAMING SERVISI? I JEDNO I DRUGO….
Filmofil i serijofil, bivši videotekar koji je pogledao tisuće filmova. Puni krug filmofilstva koji je počeo u lokalnom Domu kulture, nastavio se u gradskim kino dvoranama i videotekama zatvoren je nastankom portala Goodtalking kao i osnivanjem Udruge Filmofil (postoje i Goodtalking grupa te stranica na istoj društvenoj mreži) gdje svakodnevno sa suradnicima piše o filmovima i serijama. Bez žutila, prepisivanja i clickbait naslova bez sadržaja. Goodtalking je postalo i ostalo najbolje mjesto za sve ljubitelje filma i serija - potvrdili korisnici.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime