HBO MAX USKORO U EUROPI !!!

HBO Max, streaming platforma tvrtke WarnerMedia, bit će lansiran u Europi 26. listopada, kada će Švedska, Danska, Norveška, Finska, Španjolska i Andora postati prvih šest europskih zemalja u kojima će ovo potpuno novo streaming iskustvo postati dostupno.

Tijekom 2022. godine HBO Max će, u okviru globalnog plana lansiranja u fazama, postati dostupan na još 14 teritorija, koji uključuju Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Bugarsku, Češku, Slovačku, Mađarsku, Poljsku, Rumunjsku, Moldaviju i Portugal. Lansiranje usluge na dodatnim teritorijima je također planirano za sljedeću godinu.

HBO Max će biti predstavljen europskom tržištu na virtualnom događaju u listopadu, kada će biti otkriven sam proizvod i ponuda sadržaja, kao i cijene i mnogi drugi detalji.

HBO Max će po prvi put u Europi na jednom mjestu ponuditi širok izbor visokokvalitetne zabave voljenih WarnerMedia brendova kao što su Warner Bros., HBO, DC i Cartoon Network, kao i nagrađivane američke i internacionalne Max Original sadržaje.

„Ovo je povijesni trenutak, kada HBO Max dolazi u Europu“, izjavio je Johannes Larcher, direktor HBO Max Internationala. „WarnerMedia filmove i serije kao što su ’Harry Potter’, ’Igra prijestolja’ i ’Teorija velikog praska’ pasionirano gledaju fanovi diljem Europe, a HBO Max je kreiran kako bi im pružio najintuitivnije i najudobnije iskustvo gledanja ovih i mnogih drugih fantastičnih naslova.“

„Jedinstvena i ekskluzivna kombinacija kultnih sadržaja, među kojima su Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network i Max Original naslovi, kao i lokalna originalna produkcija i još mnogo toga, čini streaming platformu koju će fanovi u Europi obožavati“, dodaje Christina Sulebakk, generalna direktorica za HBO Max EMEA. „Vidimo ogroman potencijal u trenutku dok lansiramo ovu potpuno novu, moćnu streaming platformu širom regije.“

HBO Max čini otkrivanje novih sadržaja jednostavnim, tako što omogućava iskustvo prilagođeno svakom pojedinom korisniku i nudi najrelevantniji sadržaj, kroz kombinaciju pažljivo odabrane selekcije naslova i preporuka po mjeri.

HBO Max će biti dostupan novim korisnicima, kao i postojećim HBO España, HBO Nordic, HBO GO i HBO Portugal korisnicima, bilo da su pretplaćeni direktno ili kod važećih partnera.

U svibnju ove godine HBO Max je proslavio prvu godišnjicu u SAD-u, a u lipnju je usluga lansirana na 39 tržišta širom Latinske Amerike i Kariba, čime je prvi put postala dostupna van područja SAD-a.

O HBO Maxu

HBO Max™ je direct-to-consumer streaming platforma tvrtke WarnerMedia, koja nudi zabavu vrhunske kvalitete. HBO Max nudi širok izbor priča za sve gledatelje, uključujući čuvene naslove iz produkcije HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Adult Swim i Turner Classic Movies brendova i mnoge druge. Streaming platforma je prvobitno lansirana u SAD-u u svibnju 2020. godine, a u lipnju 2021. je predstavljena jeftinija opcija pretplate s reklamama. HBO Max je nedavno započeo globalno proširenje, lansiranjem na 39 tržišta u Latinskoj Americi i Karibima, a u Europu ulazi kasnije ove godine i tijekom sljedeće, gdje će početi zamjenjivati druge HBO streaming usluge.

 

Tekst: HBO Europe

Share

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)