Naslovnica Aktualno NAJAVA: KRALJ RICHARD

NAJAVA: KRALJ RICHARD

717
0
Foto: Warner Bros

Ne, ne ovo nije najava za povijesnu dramu ili nakakvu ekranizaciju književnog klasika. Ovo je najava za filmsku priču snimljenu o čovjeku ocu i teniskom treneru čije su kćeri osvojile, između ostalog, čak 44 Grand Slam titule (singl i parovi, bez mješovitih parova). Pogađate, riječ je o Richardu, ocu Serene i Venus Williams.

I dok domaći filmaši nemaju inspiracije kada su u pitanju životne priče Ante Kostelića ili Joška Vlašića, šefovi “Warnera” odlučili su podržati priču o nevjerojatnoj priči čovjeka koji je gledajući na televiziji tenis Virginie Ruzici napisao plan od 78 stranica prema kojem će njegove djevojčice Serena i Venus postati, svaka u svoje vrijeme, najbolje tenisačice na svijetu. Plan je uspio…

Kako je Richard stvorio prvakinje vidjet ćemo u filmu – koliko će film secirati odnose unutar obitelji Williams pokazat će vrijeme. Ulogu tate Williamsa preuzeo je Will Smith – zanimljiva je činjenica kako Smith ima dobra iskustva kada su u pitanju filmovi inspirirani istinitim pričama. “Ali” i “U potrazi za srećom” donijeli su glumcu nominacije za “Oscara”. Velika je vjerojatnost da bi se ista stvar mogla dogoditi i sa filmom “Kralj Richard”….

Redatelj filma je Reinaldo Marcus Green – uz Smitha u filmu nastupaju Demi Singleton (Serena), Saniyya Sidney (Venus), Aunjanue Ellis, Jon Berthnal i Dylan McDermott.

Premijera filma najavljena je za 19.11 (kino i HBO Max platforma).

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime