PRVI POGLED: VENOM: LET THERE BE CARNAGE

GOODTALKING RECENZIJU FILMA MOŽETE PROČITATI OVDJE 

Godine 2018. stigla je i visokobudžetna “Marvel” ekranizacija Venoma. Venom se pojavio u nekoliko trenutaka završnog film Spider-Man trilogije Sama Raimija, ali riječ je o kompleksnom, hm, liku za kojeg se očekivalo da će dobiti vlastiti film. Ulogu Eddieja Brocka odnosno Venom preuzeo je Tom Hardy koji je uvijek mamac za kino publiku.

Iako nije bio pretjerano kreativan, film je postao veliki kino hit. Nešto više od stotinjak milijuna dolara uloženih u prvi “Venom” višestruko se isplatilo (zarada u svjetskim kinima bila je oko 850 milijuna) – o nastavku, točnije trilogiji, počelo se, javno, pričati ubrzo nakon premijere jedinice. Nakon višestrukih odgoda uzrokovanih poznatim nam razlozima određen je datum premijere nastavka – “Venom: Let There Be Carnage” stiže u kino dvorane 24.09.2021 godine…

Ako je suditi prema traileru redatelj nastavka Andy Serkis ponavlja formulu koja je donijela uspjeh prvog filma – “Venom: Let There Be Carnage” ponovo će težiti elementima komedije koji počivaju na suživotu Brocka i Venoma. No, to nije sve – novi negativac filma je Cletus Kasady, saznat ćemo kako je nastao Carnage suparnik Venoma. Kasadyja interpretira uvijek pouzdani i rado gledani Woody Harrelson. Osim Hardyja i Harrelsona u filmu nastupaju Michelle Williams, Naomie Harris i Stephen Graham.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)