Naslovnica Filmovi NAJAVA: PRIZIVANJA 3: KRIV JE SOTONA (The Devil Made Me Do It)

NAJAVA: PRIZIVANJA 3: KRIV JE SOTONA (The Devil Made Me Do It)

878
0
Photo: Warner Bros.

Godine 2013. sveprisutni James Wan (Aquaman , “Slagalica straha”, “Brzi i žestoki 7”) režirao je prvi film inspiriran istinitim slučajevima koje su istraživali Ed i Loraine Warren. Loraine i Ed istraživali su paranormalne pojave i sudjelovali u otprilike 4000. (!!!) slučajeva istjerivanja duhova i demona te egzorcizma. Ed je bio sposoban sam izvesti egzorcizam, bio je i demonolog dok je Loraine vidovnjakinja. Ona je medij koja može vidjeti stvari koje obični ljudi ne mogu.

Prizivanja je vrlo dobro prošao u kino dvoranama, publika je podržala film – horor priča inspirirana stvarnim događajima i stvarnim protagonistima (vrlo dobra izdanja Vere Farmige i Patricka Wilsona) dobila je nastavak tri godine nakon prvog filma. “Prizivanja” postaje trilogija ove godine – početak šestog mjeseca rezerviran je za treći film o obitelji Warren i jednom od najkontroverznijih slučajeva u povijesti SAD-a.

Radnja filma vraća nas u 1981. godinu i prati slučaj koji su američki mediji nazvali “slučaj Devil Made Me Do It “. Riječ je o suđenju Arneu Johnsonu optuženom za ubojstvo koji se pred sudom odnosno porotom branio od krivnje tvrdeći kako je opsjednut demonom. Riječ o prvom slučaju u kojem su demoni i nadnaravno postali dio suđenja. Gdje su demoni tu su Ed i Lorraine Warren koji postaju dio istrage…

Redatelj filma je Michael Chaves, Vera Farmiga i Patrick Wilson ponavljaju uloge iz prethodnih filmova. Premijera filma najavljena je 04.06 u kinima i na HBO Max platformi….

Photo: Warner Bros.
Photo: Warner Bros

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime