Naslovnica Aktualno NAJAVA: LUPIN – nastavak priče o osvetniku s razlogom

NAJAVA: LUPIN – nastavak priče o osvetniku s razlogom

750
0
Photo: Netflix

Pet epizoda bilo je dovoljno za jedno od najugodnijih i najgledanijih iznenađenja godine (kada je o serijama riječ). Priča o Assaneu koji traži odgovorne za smrt oca osvojila je gledatelje, ali i ostavila mnoga pitanja. Zapravo, nakon pet epizoda ostalo je puno neodgovorenih pitanja – posljednjo peto poglavlje prvog dijela priče završilo je pravim cliffhangerom…

“Netflix” je i prije početka emitiranja odlučio uvodne epizode prikazati početkom godine dok bi ostatak trebao izaći sredinom godine, najkasnije u ljetnim mjesecima.

Završetak pete epizode kao i trailer za drugi dio priče sugerira kako će Assane morati, osim istine o očevoj smrti, pronaći način kako osloboditi sina. Stvari se, kako i trailer sugerira, zaoštravaju. Protivnik je isti, osoba odgovorna za smrt Assaneova oca sada je postao otmičar Assaneovog sina…

Glumačka ekipa serije ostala je ista – predvodi je izvrsni Omar Sy. U seriji nastupaju i Herve Pierre, Vincent Londez, Shirine Boutella.

 

GOODTALKING recenziju dosadašnjih epizoda serije “Lupin” možete pročitati OVDJE

Prethodni članakMICKEY ROURKE: DESET ODABRANIH
Sljedeći članakRECENZIJA: MOJE IME JE JOE
Filmofil i serijofil, bivši videotekar koji je pogledao tisuće filmova. Puni krug filmofilstva koji je počeo u lokalnom Domu kulture, nastavio se u gradskim kino dvoranama i videotekama zatvoren je nastankom portala Goodtalking kao i osnivanjem Udruge Filmofil (postoje i Goodtalking grupa te stranica na istoj društvenoj mreži) gdje svakodnevno sa suradnicima piše o filmovima i serijama. Bez žutila, prepisivanja i clickbait naslova bez sadržaja. Goodtalking je postalo i ostalo najbolje mjesto za sve ljubitelje filma i serija - potvrdili korisnici.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime