Naslovnica Novo PRVI POGLED: AMBULANCE (2022)

PRVI POGLED: AMBULANCE (2022)

420
0
Photo: Screenshot

Projekt imenom Ambulance (riječ je o remakeu danskog filma iz 2005. godine redatelja Lauritsa Munch-Petersena ) najavljen je 2015. godine kada je objavljeno kako će film režirati Phillip Noyce (“Neposredna opasnost”, “Mirni Amerikanac”, “Sakupljač kostiju…). Međutim, nakon nekoliko mjeseci Noyce je odustao od projekta -iako se dvije godine kasnije spominjalo kako bi “Ambulance” mogao krenuti u realizaciju projekt je ponovo završio u ladici sve do prošle godine kada je projekt preuzeo Michael Bay (serijal o Transformerima, “Armagedon”…) i odabrao Jakea Gyllanhaala za glavnog glumca. Snimanje je trebalo početi prošle godine, ali je odgođeno na nekoliko mjeseci zbog svima nam poznatih razloga. Snimanje je, konačno, počelo prije nekoliko dana u Los Angelesu…

Priča filma prati braću (jedan od njih je Gyllenhaal) koji kreću u pljačku banke. Pljačka odnosno plan bijega ne uspijeva kako su zamislili i braća otimaju vozilo hitne pomoći u kojem se nalazi liječnica i teško bolesni pacijent….

Žanrovski, “Ambulance” je akcijski- triler. Hoće li Bay usporiti i dati šansu, čini se, zanimljivoj priči filma vidjeti ćemo u prvim danima 2022. godine. Uz Gyllenhaala u filmu nastupaju Elza Gonzalez, Yahya Abdul – Mateen II, Keir O’Donnell i Moses Ingram.

 

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime