Naslovnica Aktualno PRVI POGLED: MALE STVARI (The Little Things)

PRVI POGLED: MALE STVARI (The Little Things)

2701
0
Photo: Warner Bros

Hibridni model neslužbeni je naziv prikazivanja filmova kakav su patentirali “Warner” i “HBO Max”. Premijera stiže istovremeno u kino dvorane i streaming servis (tamo ostaje u ponudi mjesec dana) – prvi film koji će tako biti prikazan je “WW 1984”, jedini pravi ovosezonski božićno-novogodišnji blockbuster. Ubrzo nakon Diane Prince, krajem siječnja, hibridno prikazivanje se nastavlja trilerom “The Little Things” koji je okupio iznimno zanimljivu glumačku ekipu.

Radnja filma prati šerifa Joea Deacona koji je iz provincije poslan u Los Angeles kako bi prikupio dokaze za slučaj kojeg istražuje. Spletom okolnosti Deacon postaje partner detektiva Jima Baxtera koji istražuje slučaj serijskog ubojice koji terorizira grad. Potraga za ubojicom otkriva detalje, tajne Deaconove prošlosti…

Redatelj filma je John Lee Hancock (“Priča o prvaku”, “Osnivač”…) dok glumačku ekipu predvode Denzel Washington, Rami Malek i Jared Leto. “Male stvari” dolazi u kino dvorane 29.01…2021….

GOODTALKING recenziju filma možete pročitati OVDJE

Prethodni članakRECENZIJA: DOPUNSKA NASTAVA – površan spoj žanrova
Sljedeći članakRECENZIJA: POKAJNIK
Filmofil i serijofil, bivši videotekar koji je pogledao tisuće filmova. Puni krug filmofilstva koji je počeo u lokalnom Domu kulture, nastavio se u gradskim kino dvoranama i videotekama zatvoren je nastankom portala Goodtalking kao i osnivanjem Udruge Filmofil (postoje i Goodtalking grupa te stranica na istoj društvenoj mreži) gdje svakodnevno sa suradnicima piše o filmovima i serijama. Bez žutila, prepisivanja i clickbait naslova bez sadržaja. Goodtalking je postalo i ostalo najbolje mjesto za sve ljubitelje filma i serija - potvrdili korisnici.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime