Naslovnica Serije NAJAVA: CLARICE

NAJAVA: CLARICE

570
0
Photo: CBS

Godine 1992. nije bilo iznenađenja na dodjeli “Oscara” – triler “Kad jaganjci utihnu” osvojio je pet nagrada u glavnim kategorijama. Nije bilo i negodovanja oko izbora – jedan od najboljih trilera u povijesti kinematografije zasluženo je nagrađen. Uslijedili su nastavci koji nisu opravdali očekivanja – možda je isprevnije napisati kako je film Jonathana Demmeja postavio visoke standarde. No, filmovi nisu kraj priče o Hannibalu Lecteru i agentici Clarice….

Godine 2013. Lecter je preselio u formu televizijske serije. Zahtjevan zadatak interpretacije Lectera dobio je Mads Mikkelsen – snimljene su tri sezone, Mikkelsen se pokazao kao vrlo dobar izbor za mladog Hannibala. Obožavatelji serije i dalje navijaju (pišu peticije) i nadaju se četvrtoj sezoni….

Ako može Hannibal, može i Clarice  – CBS je objavio prvi trailer serije koja se bavi agenticom Sterling.

“The Silence is Over.” – efektna je najava za novu seriju. Radnja počinje godinu dana nakon događaja u filmu “Kad jaganjci utihnu”. Agentica Sterling vraća se na posao i preuzima novi slučaj serijskog ubojice. S obzirom na viđeno u traileru Clarice se i dalje bori s duhovima prošlosti kojima se pridružio i Buffalo Bill. Uz sve navedeno ostaje otvorena mogućnost da se tijekom prve sezone pojavi i Hannibal Lecter koji je uspio pobjeći i krenuo je večerati sa starim prijateljem…

Autori serije su Jenny Lumet i Alex Kurtzman. Nova Clarice je Rebecca Breeds (mlađu verziju glavne protagonistkinje glumi Maya McNair) – u seriji nastupaju i Nick Sandow te Shawn Doyle. Prva sezona ima 10. epizoda – početak prikazivanja najavaljen je za 11.02.2021 godine….

 

 

Prethodni članakRECENZIJA: SONIC: SUPER JEŽ
Sljedeći članakFILMOVI KOJE (možda) NISTE GLEDALI (četvrti dio)
Filmofil i serijofil, bivši videotekar koji je pogledao tisuće filmova. Puni krug filmofilstva koji je počeo u lokalnom Domu kulture, nastavio se u gradskim kino dvoranama i videotekama zatvoren je nastankom portala Goodtalking kao i osnivanjem Udruge Filmofil (postoje i Goodtalking grupa te stranica na istoj društvenoj mreži) gdje svakodnevno sa suradnicima piše o filmovima i serijama. Bez žutila, prepisivanja i clickbait naslova bez sadržaja. Goodtalking je postalo i ostalo najbolje mjesto za sve ljubitelje filma i serija - potvrdili korisnici.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime