Naslovnica Aktualno NAJAVA: BULLET TRAIN

NAJAVA: BULLET TRAIN

493
0
Photo: Promo

‘Ajmo, za početak, objasniti naslov filma. “Bullet Train” iliti Shinkasen mreža je superbrzih željezničkih linija kojima je premrežen Japan. Vlakovi na spomenutim linijama jure brzinom od 240 do 320 kilometara na sat i žila su kucavica japanske države….

U jednom od spomenutih vlakova naći će se pet plaćenih ubojica. Pet ubojica, pet različitih meta na putu od Tokija do Morioke sa samo nekoliko stanica. Zaustavljanja. Kako se putovanje bliži kraju postavljaju se pitanja – da li je pet plaćenih ubojica u isto vrijeme na istom mjestu tek slučajnost? Kako će putovanje završiti?

Film je inspiriran knjigom “Maria Bettle” japanskog pisca Kotara Isake. Redatelj filma je David Leitch koji nakon uspješne kaskaderske karijere (Leitch je kao kaskader/kordinator/dubler radio na više od osamdeset filmova – od “Bladea” preko “Kluba boraca” do drugog i trećeg filma “Matrix” trilogije) početo graditi i zanimljivu redateljsku karijeru (“John Wick”, “Atomska plavuša” i “Dedpool 2” se nalaze u Leitchovoj filmografiji).

Snimanje filma počelo je prije nekoliko dana – Leitch je okupio vrlo zanimljivu glumačku ekipu. U glavnim ulogama nastupaju Brad Pitt, Joey King, Zazie Beetz, Aaron Taylor-Johnson, Julio Gabay, Michael Shannon i Lady Gaga. Premijera? Datum još uvijek nije objavljen….

 

Photo: AP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime