Naslovnica Aktualno TAIKA WAITITI REDATELJ NOVOG “STAR WARS” FILMA !!!

TAIKA WAITITI REDATELJ NOVOG “STAR WARS” FILMA !!!

481
0
Shutterstock

Danas je Dan Zvjezdanih ratova – službeni datum kojim se obilježava jedan od najpopularnijih i najvažnijih serijala u povijesti filma. Baš danas, prigodno stigla je potvrda od “Disneyja” i “Lucasfilma” kako je redatelj novog kino filma iz “Star Wars” svijeta Taika Waititi.

Waititi je prije puno godina izjavio kako je veliki obožavatelj serijala. Filmaševa karijera raste iz godine u godinu – pažnju je privukao projektima “Kad padne mrak” (“What we do in the Shadows” – nedavno je snimljena i serija) i “Lov na divljake”. Predstavio se Waititi kao originalan i duhovit filmaš – odlazak u Hollywood bilo je pitanje vremena.

“Thor: Ragnarok” je pokazao kako se Watiti može nositi s skupim superjunačkim projektima – nakon toga slijedi “Jojo Rabbit” i “Oscar” za originalni scenarij.

Prije dodjele “Oscara”, nakon objavljivanja nominacija Waititi je, istina sramežljivo i vrlo oprezno, izjavio kako ima ideje oko novih “Star Wars” filmova. Nastupio je u epizodi serije “The Mandalorian” i danas je stigla vijest o novom redateljskom poslu.

Što možemo očekivati od novog filma (koji će vjerojatno postati i serijal) ? Velika je vjerojatnost kako će čitav serijal biti resetiran i donijeti nove protagoniste iz udaljene galaksije. Waititi je i scenarist filma – uz njega na priči filma radit će i scenaristica Kriysty Wilson-Cairns (“1917”). U tjednima i mjesecima koji dolaze bit će zanimljivo pratiti izbor glumačke ekipe…..

Prethodni članakJOHN TRAVOLTA: 10 ODABRANIH
Sljedeći članakRECENZIJA: PUT U SVEMIR – Junaci našeg doba
Filmofil i serijofil, bivši videotekar koji je pogledao tisuće filmova. Puni krug filmofilstva koji je počeo u lokalnom Domu kulture, nastavio se u gradskim kino dvoranama i videotekama zatvoren je nastankom portala Goodtalking kao i osnivanjem Udruge Filmofil (postoje i Goodtalking grupa te stranica na istoj društvenoj mreži) gdje svakodnevno sa suradnicima piše o filmovima i serijama. Bez žutila, prepisivanja i clickbait naslova bez sadržaja. Goodtalking je postalo i ostalo najbolje mjesto za sve ljubitelje filma i serija - potvrdili korisnici.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime