Naslovnica Aktualno PRVI POGLED: FORCE OF NATURE

PRVI POGLED: FORCE OF NATURE

1073
0
Photo: Screenshot

Čak četiri filma u kojem nastupa Mel Gibson trebala bi biti premijerno prikazana do kraja godine. Hoće li tako biti teško je predvidjeti, ali Gibson je prilično aktivan. U znanstveno-fantastičnom akcijskom trileru “Boss Level” (redatelj Joe Carnahan poznat po policijskom trileru “Narc”) Gibson je negativac u priči o umirovljenom pripadniku specijalnih postrojbi koji je zarobljen u danu svoje smrti. Uz Gibsona u filmu nastupaju Annabelle Wallis, Frank Grillo i Naomi Watts.

U akcijskom trileru “Waldo” Gibson je u društvu Morene Baccarin i Charlieja Hunnama dok je “Fatman” komedija u kojem je Gibsonov glumački partner Walton Goggins. Prvi ovogodišnji Gibson film koji ćemo gledati ove godine je “Force of Nature” (Sila prirode) – kombinacija trilera i filma katastrofe.

Radnja filma podsjeća na “Tešku kišu” iz 1998. godine (Morgan Freeman, Christian Slater, Randy Quaid i Minnie Driver) – Gibson je umirovljeni detektiv Ray koji ne želi napustiti dom iako je toku evakuacija stanovnika zbog dolaska uragana pete kategorije. Stvari se dodatno kompliciraju kada zgrada u kojoj Ray živi postaje sklonište za grupu kriminalaca koji su opljačkali 55 milijuna dolara…

Uz Gibsona u filmu nastupaju Emile Hirsch, Kate Bosworth i David Zayas. Redatelj filma je Michael Polish. “Sila prirode” dostupna je od 30.06 na VOD usluzi te na Blu-Rayu i DVD-u.

Prethodni članakPRVI POGLED: DA 5 BLOODS
Sljedeći članakRECENZIJA: POSLJEDNJI PLES
Filmofil i serijofil, bivši videotekar koji je pogledao tisuće filmova. Puni krug filmofilstva koji je počeo u lokalnom Domu kulture, nastavio se u gradskim kino dvoranama i videotekama zatvoren je nastankom portala Goodtalking kao i osnivanjem Udruge Filmofil (postoje i Goodtalking grupa te stranica na istoj društvenoj mreži) gdje svakodnevno sa suradnicima piše o filmovima i serijama. Bez žutila, prepisivanja i clickbait naslova bez sadržaja. Goodtalking je postalo i ostalo najbolje mjesto za sve ljubitelje filma i serija - potvrdili korisnici.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime